perjantai 14. marraskuuta 2008

Viikonlopun viettoa

Vastailenpa ensin viesteihinne ja kysymyksiinne.

Tonille tiedoksi, että en ole tehnyt muita, kuin tuon mainitsemasi "Luoksein jää" -levyn. Tuo "Ihanuuteni" -niminen kappale ei ole kyllä minun levyttämäni. Olisikohan se Jasminen - naisen, joka Suomea aikoinaan Euroviisuissakin edusti..? Itse olen aina työasioissa käyttänyt koko nimeäni, enkä esiintynyt pelkkänä Jasminina. Manamansalon keikka oli kyllä yksi ihanimmista ikinä, kiva kun sinäkin olit paikalla! Enkä ole missään muualla ikinä saanut jakaa nimmareita niin kauaa - siellähän niitä kirjoittelin puolentoista tunnin ajan. Oli käsi hieman poikki sen jälkeen :)

Kake se aina jaksaa minua muistaa - kiitos!

Tervehdys "Ihastunut"! Kyllähän tuossa joulukuussa pitää aikamoista vipinää nimenomaan firmojen tilaisuuksien kanssa, mutta kiireen jälkeen onkin ihana rauhoittua jouluksi. Olet sinä ainakin tällainen minun nettiystäväni, kiitos siitä ja oikein ihanaa joulun odotusta sinullekin.

Kävin eilen elokuvissa - yksin. Se on ehdottomasti yksi parhaista keinoista irtautua arjesta ja kaikesta. Mielenkiinnosta menin katsomaan Woody Allenin uuden elokuvan nimeltä "Vicky Cristina Barcelona" ja minua se kyllä miellytti. Siinä käsitellään rakkautta erittäin kiinnostavien käänteiden kautta, samoin kuin ihmisten luonteita ja niiden erilaisuutta. Penelope Cruz tekee kyseisessä leffassa mielettömän hienon ja unohtumattoman roolin, eikä ole ikinä näyttänyt upeammalta. Suosittelen elokuvaa lämmöllä kaikille!Leffan jälkeen suuntasin kaverini kanssa Cafe Saaraan Ilkka Jaakkolan valokuvanäyttelyn avajaisiin. Upeita valokuvia luonnosta ja eläimistä! Näyttely on joulukuun loppuun saakka, joten oululaisten (ja tietysti muidenkin täällä suunnalla reissaavien) kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa se. Lisää tietoa löydätte tämän linkin takaa: http://www.cafesaara.fi/

Siinäpä tulikin annettua teille pari vinkkiä, mitä tehdä viikonloppuna.

Itse menen huomenna ystäväni tupareihin ja nautin hauskojen ihmisten seurasta :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat