sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Ihanaa 1. Adventtisunnuntaita

Nyt on taas jouluaika polkaistu kunnolla käyntiin. Itse tosin aloitin jouluvalmistelut jo aiemmin tällä viikolla – keskiviikkona ostin muun muassa kaikki joululahjat, joten siitä ei enää tarvitse huolehtia. Jouluseppeleet on laitettu oviin, valot ikkunoihin ja joulureseptit kaivettu esiin. Tänään leivoimme äidin kanssa pipareita ja huomenna askartelen niistä muutaman kranssin. Piparit kiinnitetään toisiinsa helposti kuumalla sokerilla ja koristeeksi voi laittaa vaikkapa värikästä lahjanarua. Olen täällä joskus aiemminkin maininnut olevani aikamoinen ”jouluhullu”…
Tänä vuonna jouluun panostan vielä aiempia vuosia enemmän, mummini nimittäin täyttää 26.12. eli Tapaninpäivänä 90 vuotta. Toivottavasti hyvät geenit periytyvät allekirjoittaneellekin :)

Tänään kävin aamulla Tuomiokirkossa, joka on jokavuotinen adventtiperinne. Kirkko oli jälleen täynnä ja Hoosianna todella tuo joulun sydämeen. Jouluaattoyönä suuntaan kirkkoon seuraavan kerran.

Kiitokset jälleen terveisistänne. "Ihastuneelle" myös aivan ihanaa joulun odotusta! Pikkujouluissa en ole hirveästi juossut tänä vuonna, mutta kyllähän noita muita jouluisia tapahtumia on luvassa. En ole mikään laskettelijatyyppi, mieluummin vain hiihdän turvallisesti... Olisi mukavaa jossain vaiheessa ehtiä tuonne Lapin suuntaankin - Kuusamossa olemme perheen kanssa aiemminkin aikaa viettäneet ja siellä mökillä sielu kyllä lepää. Kiitos sinullekin Hese nätistä viestistäsi!

Ensi tiistaina olen aamusta iltapäivään uusien valtuutettujen ja meidän varavaltuutettujen ensimmäisessä koulutuksessa. Ensi vuoden alussa koulutukset jatkuvat aina viikon välein. Niihin on mielenkiintoista päästä mukaan, tällä tavalla sitä kunnallispolitiikkaa saa taas opiskeltua lisää. Tiistain koulutuksen jälkeen illalla ohjelmassa on vapaaehtoisten juhla - itsehän olen jonkun aikaa ollut Oulussa Mäntykodin vapaaehtoisena.

Tulevan viikon keskiviikkona menen em. Mäntykotiin auttelemaan heidän Itsenäisyyspäiväjuhlaansa ja perjantaina suuntaan juontokeikalle eräisiin avajaisiin Kokkolaan. Mukava viikko on siis luvassa kaikin puolin.

Toivotan teille nyt samalla oikein mahtavaa Itsenäisyyspäivää! Siitä päivästä meidän kuuluu olla kiitollisia upeille ja urheille sotaveteraaneille sekä arvostaa heitä. Pistän tähän oheen muutaman vuoden takaisen kuvan, jossa ”liputan” itsenäisyyden puolesta :)

Talvista ja itsenäistä viikkoa teille kaikille!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat