tiistai 9. joulukuuta 2008

Talven ihmemaa

Otsikon mukaiselta meillä täällä kotipihalla ainakin näyttää...

Viime viikolla olin tosiaan työreissulla Kokkolassa - olin pr-hommissa eräissä avajaisissa. Matkallani tapasin aivan ihania uusia tuttavuuksia, joiden kanssa toivottavasti nähdään tulevaisuudessakin.

Monenkaan hotellin ravintolat eivät ole ihan sieltä erikoisimmasta ja parhaasta päästä menun suhteen, mutta kokkolalaisen Sokos Hotel Kaarlen ravintola Kaarlea voin lämpimästi suositella. Yhteistyökumppanien kanssa kävimme siellä syömässä porukalla, jossa meitä oli kolme suomalaista, yksi ruotsalainen ja yksi irlantilainen. Hyvä, että valitsimme tuon ravintolan, koska siellä saa hyvän katsauksen suomalaisen ruoan saloihin. Ruokalistalta löytyy muun muassa poroa, muikkuja ja siikaa. Nam! Irlantilainen herra olikin varsin kiinnostunut suomalaisista ruokalajeista, mutta kuten totesimme - poroa ei voi syödä ennen joulua. Milläpä joulupukki muuten pääsisi ilahduttamaan ihmisiä ympäri maailmaa ;)

Itsenäisyyspäivää vietimme ihan vain kotosalla, edes linnan juhlia ei tullut itsellä katsottua.

Sunnuntaina illalla kokoontuivat kunnallisjärjestö ja uusi valtuustoryhmä Oulussa lyömään kiinni luottamuspaikkoja kokoomuslaisten osalta. Kaikki meni niiden osalta hyvin ja täytyy onnellisena myöntää, että itse olen varsin tyytyväinen tulevaan lautakuntapaikkaani. Tuntuu hyvältä, kun toiveita kuunnellaan ja ne huomioidaan valintoja tehtäessä.

Huomenna illalla menen piipahtamaan oululaisen euroedustajamme Piia-Noora Kaupin cocktail-tilaisuudessa - kiva nähdä siellä taas tuttuja kasvoja. Perjantaina suuntaan työhommiin Rantsilaan ja lauantaita vietämme jouluisissa tunnelmissa. Lauantaina klo 11.00 - 13.00 Rotuaarilla tarjoilemme Kokoomuksen jouluglögit ja illalla luvassa on kokoomusnuorten pikkujoulut.

Kiitos taas vieraskirjaani kirjoittaneille! Nimimerkki "suuri ihailijasi" kyseli, teenkö enää laulukeikkoja. Kyllä minä niitäkin aina välillä teen, mutta enimmäkseen kaikki työhommani ovat siirtyneet firmojen omiin tilaisuuksiin, asiakastapahtumiin tai vastaaviin. Kyllähän toki Oulussa useilla messuilla olen hommissa, samoin kuin joidenkin liikkeiden järjestämillä spesiaali-päivillä. Nuo ovat sellaisia paikkoja, joihin kaikki voivat tulla, eivätkä vain kutsutut. Pyrin täällä kyllä ilmoittelemaan, kun on tuollaisia juttuja tulossa. Jos et politiikka-aiheisia tapahtumia tai tempauksia karsasta, niin olen kyllä miltei kaikissa mukana, mitä Kokoomus vain Oulussa järjestää. Siellä tapaat minut taatusti!

Jorkalle suuret kiitokset kauniista viestistäsi. Enpä nyt tiedä tuosta kauneimmasta, fiksuimmasta tai rohkeimmasta, mutta taistelijaluonne on hyvä olla. Kaikilla on joskus vaikeata, mutta siitä huolimatta täytyy vain uskaltaa jatkaa ja tavoitella niitä asioita, joita oikeasti haluaa. Mikäli muut ihmiset eivät usko minuun, niin sehän vain saa minut kaksi kertaa kovemmin yrittämään - jos senkin vuoksi, että jonain päivänä voin todistaa nuo toisten negatiiviset luulot vääriksi. Hiljaa hyvä tulee...

TT:lle kiitokset - jätän tuon soittelemisen nyt kuitenkin vielä toiseen kertaan. Mukavaa joulun odotusta sinulle kuitenkin!

Tervehdys sinulle Kake jälleen. Edellä jo mainitsinkin tuon nykyisen keikkasysteemini luonteen, noita ns. yksityistilaisuuksia ei hirveästi viitsi mennä muille mainostamaan. Mutta kyllä minä täällä heti ilmoittelen, kun on tuollaisia suuremmallekin yleisölle tarkoitettuja tapahtumia.

On kyllä ollut aikamoinen hoppu tässä joulukuun alussa - töiden, kokousten ja koulutuksien lisäksi joulu on vienyt aikani. Tontuillahan on aina kiire ennen joulua ;) Pari päivää olen muun muassa virkannut patalappuja jouluksi tutuille jaettaviin lahjapussukoihin. Että näin tämä neiti Mäntylä viettää nykyään vapaa-aikaansa!Kuullaan jälleen puolin ja toisin - olkaa kiltisti ja nauttikaa kauniista talvesta!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat