keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Upeata vuotta 2009 teille kaikille!

Tänään on sitten vuoden viimeinen päivä. Kulunut vuosi on ollut äärimmäisen hyvä - olen saanut työskennellä ihanien ihmisten kanssa ja saanut koko ajan uusia haasteita elämääni. Haasteet saavat minut aina puskemaan eteenpäin ja tavoittelemaan unelmia. Vuoden alussa kaupunginvaltuuston ja lautakuntien paikoille marssii tuttujen kasvojen lisäksi myös paljon uusia - siinä touhussa on kunnia olla mukana. Hyvillä mielin siis siirryn uuteen vuoteen :)

Teille kaikille vielä kiitokset tänä vuonna saamastani tuesta ja kannustuksesta, toivottavasti pysytte mukana myös tulevaisuudessa.

Toni kyseli jälleen tuosta "Ihanuuteni" -nimisestä kappaleesta. Vastasin sinulle täällä joskus jo aiemminkin samaan kysymykseen, mutta kertaushan on opintojen äiti. Kappale ei ole minun levyttämäni - levyn ja keikat olen tehnyt ja teen aina koko nimelläni. Luulenpa, että tuo kyseinen biisi kuuluu erään Jasminen repertuaariin. Kyseinen artistihan edusti Suomea aikoinaan Euroviisuissakin.

Palataan juttuihin ensi vuonna - tänään juhlistan mennyttä vuotta kuohuviinin kera :) Ai niin, pitäisikö sitä luvata vielä jotain näin vuoden vaihtuessa..? Okei, lupaan teille olla täysin oma itseni ja kohdella toisia hyvin ja kunnioittaen. Mikäli havaitsette toisenlaista käytöstä, huomauttakaa siitä!


(kuva eräästä uuden vuoden ilotulituksesta Oulusta)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat