maanantai 5. tammikuuta 2009

Tammikuun touhuja

En muista, milloin olisin ollut alkuvuodesta näin pirteänä, kuin nyt. En ikinä ole tehnyt mitään uuden vuoden lupauksia elämäntapoihini tai niiden muutoksiin liittyen, koska en ole kokenut sellaista tarpeelliseksi. Nyt olen kuitenkin viime ajat ollut sellaista intoa ja touhukkuutta täynnä, etten meinaa itseäni tunnistaa. Hyvähän se tietysti on, eikä ikinä voi elää liian terveellisesti. Urheilen pari kertaa päivässä, syön terveellisesti ja kevyesti sekä jätän alkoholin pois - lomia lukuun ottamatta. Tuttuni ja ystäväni tietävät, kuinka nautin hyvistä viineistä, mutta kyllä niitä ilmankin pärjää. Nyt kun olen kyseiset asiat itselleni luvannut, niin taatusti tulen lupaukseni takana pysymäänkin. Kyse ei ole mistään dieetistä, vaan itsestäni huolehtimisesta. Kun ihminen huolehtii itsestään, hän huolehtii myös muista asioista ja voi paremmin.

Joulun ja uuden vuoden aikaan oleville pyhille ja välipäiville on aina keksittävä jotain mukavaa ohjelmaa, ettei tylsisty ja itse olen panostanut elokuvissa käyntiin ja uusien leffojen katsastamiseen. Viime viikolla kävin katsomassa Naiset/The Women -nimisen elokuvan, jonka pääosissa ovat mm. Meg Ryan, Annette Bening ja Debra Messing. Kyseinen pätkä on ihan suosittelemisen arvoinen, jos haluaa olla ajattelematta liikoja ja nauttia vain rennosta komediasta. Vakavampiakin asioita elokuvassa käsitellään sopivan kevyesti ja onpahan kerrankin elokuva, jossa ei ole ainoatakaan miesroolia, vaikka miehistä toki puhutaan. Elokuva myös todistaa sen, että nuo aina niin sorretut keski-ikäiset naisnäyttelijät pystyvät saamaan varsin hyvän ja myyvän elokuvan aikaiseksi. Kolme ja puoli tähteä tältä arvostelijalta :)

Huomenna eli loppiaisena menen katsastamaan paljon puhutun ja kohutun W. -leffan. Vaikka se on ainakin etukäteen arvosteltu varsin korkealle, se ei aina kerro koko totuutta. Kuten en usko kyseisen elokuvan kertovan koko totuutta siitä kertovasta henkilöstäkään, eli vielä istuvasta Yhdysvaltain presidentti George Walker Bushista. Tästä kirjoittelen teille varmasti huomenna lisää. Voitte ottaa sen joko lupauksena tai uhkauksena ;)

Pari päivää sitten kaikki saivat kuulla ilouutisen, kun nykyinen puhemiehemme Sauli Niinistö purjehti avioliiton satamaan. Iloinen tapahtuma koko Suomelle ja varsinkin puolueemme eli Kokoomuksen väelle. Jotkut ovat päivitelleet pariskunnan ikäeroa, mutta mitä väliä iällä on, kun kohtaa oikean rakkauden? Ei yhtään mitään. Valtavasti onnea heille myös allekirjoittaneelta!

Oikein mukavaa uutta viikkoa teille kaikille, palataan asiaan huomenissa!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat