perjantai 23. tammikuuta 2009

Oulun nuorisoasiainlautakunta kutsuu

Otsikon mukaisesti minut siis varmistettiin Oulun nuorisoasiainlautakunnan jäseneksi nyt tämän viikon alussa. Paikka vastaa toiveitani ja olen todella tyytyväinen sekä onnellinen asian vuoksi!

Viime viikon lauantaina vietimme "Politiikan tuuletustuntia" kokoomuslaisten kesken kävelykadullamme, Rotuaarilla. Ihmisiä kävi paikoitellen ihan mukavasti juttelemassa - en sitten tiedä, oliko syy meissä, vai makkaratarjoilussamme ;) Tärkeintä kuitenkin, että kaikille jäi päivästä hyvä mieli. Oli ihana tavata jälleen sellaisia ihmisiä, jotka syksyn vaalien alla kävivät useinkin meitä ehdokkaita jututtamassa ja piristämässä. Oli myös hyvä huomata, että sama iloinen mieli on pysynyt niin meillä, kuin äänestäjillämmekin. Rennon jutustelun ohessa toimin myös juontajana tilaisuudessa.

Eilen sitten alkoivat tämän alkuvuoden koulutukset, joita järjestetään sekä valtuutetuille, että meille varalla oleville. Kyseiset koulutukset jatkuvat viikoittain aina tuonne maaliskuun loppupuolelle saakka. Tuon "iltakoulumme" aikana saamme kyllä loistavasti tietoa kotikaupungistamme ja pääsemme tutustumaan asioihin monilta eri kanteilta, joten mielenkiintoisia iltoja on luvassa.

Parit uudet terveiset olivat vieraskirjaani jälleen ilmestyneet -kiitos niistä. TT:lle kiitokset nätistä kirjoituksestasi! Minusta on varsin tärkeätä panostaa juuri tuohon ihmisten huomioimiseen, niin täällä, kuin muuallakin. Äläkä huoli, et sinä jää varjooni - jokainen loistaa omalla tavallaan.

Nimimerkki "soittoäänet" oli kirjoittanut lyhyen, mutta ytimekkään viestin. Kiitos kehuista ja onnentoivotuksesta sinulle :)

Miten ihmeessä viikot menevät näin nopeasti, kun taas on viikonloppu ovella..? Omituista. Tämän viikon sentään äitikin on jo ollut ilman kipsiä ja totutellut jälleen myös vasenta kättään käyttämään. Ei siitä kyllä toistaiseksi ole hirveästi apua, joten ensi viikon ainakin jatkan äidin hiusvastaavana sekä muuna apurina hänen ollessa sairaslomalla.


"The Mäntylät"

Oikein hauskaa viikonloppua teille, kirjoitellaan jälleen puolin ja toisin!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat