torstai 11. joulukuuta 2008

Onnea uudelle opetusministerillemme!

Luen yleensä aina päivän uutiset netistä, ettei tule ostettua ja käytettyä ns. turhaa paperia - hieno yllätys tuli juuri äsken kyllä vastaan. Henna Virkkunen on saamassa opetusministeriyden Sari Sarkomaan erottua tehtävästä. Saria en tunne, mutta Hennasta saamme hienon uuden ministerin hallitukseen.

Hennaan olen itse kuluneen vuoden aikana saanut tutustua ja hän on sydämellinen, taitava ja aito ihminen, joka tulee tehtävänsä taatusti hyvin hoitamaan.

Timo oli käynyt kirjoittelemassa vieraskirjaani - kiitokset siitä. Kyllä sinä taidat "pikkasen" mummiani nuorempi tosiaan olla, mutta onnittelut sinullekin jo näin ennakkoon! Oikein ihanaa joulua myös sinun suuntaasi.

Jorkka on aivan oikeassa tuossa "askel kerrallaan" -lausahduksessa, sillä tavalla se on parasta edetä. Yleensäkään mistään liiasta hoppuilusta ei seuraa mitään hyvää, eikä ainakaan pitkään kestävää. Allekirjoittanutkin on joskus tuota hoppuilua harrastanut, mutta onnekseni olen oppinut kulkemaan nyt rauhallisemmin huomattuani, että eihän tässä mikään kiire ole mihinkään.

Joulua edeltävä aika sai meillä hieman erilaisen vivahteen, kun äitini kaatui töistä tullessaan jäisellä tiellä toissapäivänä - vasemman käden ranne murtui pahasti ja nyt on koko käsi kipsissä... Siinä sivussa hän sai sitten reilun kuukauden mittaisen "joululoman". Muiden juttujen lisäksi saan nyt päivittäin laittaa hänen hiuksensa ja pukea hänet - onpahan ainakin vaihtelua meille kummallekin ;)

Kivaa loppuviikkoa teille kaikille!



Teidän Jasmin




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat