sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Juhlaa juhlan perään :)

Nyt on sitten joulu ja mummin synttärit juhlittu. Onneksi sitä on vuosien saatossa oppinut säätelemään tuota jouluruokien syömisen määrää - muuten voisi olla näinä päivinä aika tukala olla :)

Kake siellä vieraskirjassani jo ehtikin kysellä, miten mummini synttärit sujuivat. Hyvinhän ne menivät. Vieraita kävi hieman alle 20 ja itse hän oli ainakin varsin tyytyväinen, mikä tietysti on tärkeintä.

Toivottavasti sinullakin TT oli oikein mukava joulu, kiitos viestistäsi jälleen!

Eilen eli lauantaina 27.12. olin Haukiputaalla, kun pikkuserkkuni Irene vihittiin miehensä kanssa ja heidän lapsensa kastettiin samalla. Oli todella kaunis tilaisuus, josta jäi hyvä mieli kaikin puolin. Onnea heille paljon vieläkin allekirjoittaneelta! Tässähän rupeaa itsellä tulemaan kiire, kun kaikki pikkuserkutkin rupeavat perustamaan perhettä... Apuva ;)

Eräs kaverini välitti minulle erään nettiosoitteen, jossa törmäsin todella menneisyyteeni - hyvään sellaiseen kylläkin. Olin n. 10 vuotta sitten, eli jotain 16 - vuotiaana Islannissa Sash -yhtyeen ja Dr. Albanin yhteisen musiikkivideon kuvauksissa ja tämä kaverini oli löytänyt kyseisen videon Youtubesta. Pistän teillekin tuon linkin, niin voitte käydä katsastamassa, kuinka siellä nuorena likkana heilun jonkin jäälautan päällä ja sen jälkeen sain vielä lillua Islannin kuuluisissa kuumissa lähteissä. Me videon neidot ilmaannumme kuvaan tuossa videon puolen välin jälkeen. Tämä kyseinen kuvausmatka oli kyllä yksi elämäni parhaista ja jäänyt rakkaimpana mieleeni mallintöideni ajoilta. http://www.youtube.com/watch?v=vx66ZtCo0aY

Kirjoittelen teille vielä kuulumisia tässä ennen vuoden vaihdetta, mutta pistän tähän oheen vielä pari kuvaa joulunvietosta. Siellä äitini muun muassa urheana poseeraa kuusen luona kuuluisan kipsinsä kanssa... Ja minä edustan tietysti Sherryn kanssa, josta valmistimme erittäin maittavaa glögiä, nam!Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat