torstai 21. tammikuuta 2010

Hmmmm...Tässä sairastaessa ja maatessa on hyvä käydä uutisia, kohujuttuja ja uusimpia lehtiä läpi ja sitten tietenkin kommentoida niitä teille, rakkaat blogini seuraajat :)

Viime viikonloppuna maamme sai kun saikin jälleen uuden Miss Suomen... Suloinen ja nätti nuori nainen, josta on jaksettu vääntää mitä omituisimpia juttuja joka lehteen. Vaikka minulla itsellänikin on aikoinaan ollut omat vaikeuteni "missi- ja mallimamma" Marjo Sjöroosin kanssa, olen kyllä näissä viime aikojen jutuissa ollut samaa mieltä hänen kanssaan. Mikäli kisoissa, niin Suomessa, kuin ulkomaillakin pidetään jonkinlaiset pituusrajat voimassa osallistujille ja vuosien saatossa on nähty, että pituus on usein ratkaisevassa roolissa, onko ykkössijalle järkeä valita muita reippaasti lyhyempi tyttö..?

Ja kuten viime vuoden 2. perintöprinsessa Linda Wikstedt tänään haastattelussa oli mainiosti todennutkin, Suomessa missit todellakin ovat myös malleja. Tässä herääkin kysymys, että minkä takia Miss Suomi -kisojen tuomaristoa valitessa panostetaan siihen, että he tietävät kriteerit ja perustelut, millä kisan parhaita valitaan, jos he eivät saa edes päättää voittajaa? Kannattaako yleisölle antaa valta, kun etsitään edustajaa Miss Universum -kisoihin?

No, pirtsakan ja reippaan oloinen Viivi Pumpanen kuitenkin on, joten toivottavasti luonne jonkin verran auttaa kompensoimaan :) Em. asioita enemmän on ärsyttänyt se, että en ole montaakaan haastattelua nähnyt hänestä ilman "avecia". Tässä vaiheessa tekisi varmasti hyvää tuoda ihan vaan itseään esille, eikä kyllästyttää ihmisiä parisuhdehaastatteluihin jo ensimmäisten viikkojen aikana. Niihin kannattaisi panostaa vasta sitten missivuoden jälkeen, mutta ei silloin, kun häntä itseäänkin tehdään kansalle vasta tutuksi.

Eilisiä uutisia katsellessani en voinut muuta kuin ihmetellä... Nyt siis olisi tavoitteena tehdä Suomesta maailman ensimmäinen kokonaan tupakoimaton maa, jep jep. Tupakoimisessa ei tietenkään ole mitään kehuttavaa, mutta eikö samalla pitäisi kieltää kokonaan myös alkoholi?!? Näiden molempien myynnissä on rajoitteita ja kummatkin voivat aiheuttaa sekä edesauttaa sairauksia. Mielestäni koko idea on järjetön, koska kyllähän jokainen aikuinen ihminen on vastuussa itsestään ja jokaisella on oikeus päättää, mitä tekee. Vaikka onhan sekin yksi keino lisää siihen, miten ihmiset saadaan tunkemaan rahaa kotimaan ulkopuolelle ja salakuljettamaan kyseisiä tuotteita Suomeen. Mutta joka tapauksessa, hullu idea!

Viime aikoina on tullut ikään kuin julkkisten muoti-ilmiöksi koluta lakimiesten kanssa läpi juttuja, joita tyypit nimimerkkien takaa netissä kirjoittelevat. Mikäli ihminen lähtee mukaan julkisuuteen esiintyen mitä omituisimmissa lööpeissä sekä mm. varsin paljastavilla videoilla, voiko silloin ruveta moittimaan niitä, jotka kommentoivat tekemisiäsi nettien keskustelupalstoilla..? Parhaat lääkkeet sellaiseen ovat seuraavat konstit: älä vieraile kyseisillä palstoilla ja keskity omiin tekemisiin sen sijaan, että mietit, mitä muut ajattelevat ja kirjoittelevat. Mikäli olet tyytyväinen omaan elämääsi, onko muiden/tuntemattomien mielipiteillä väliä? Kaikkia ei voi kuitenkaan miellyttää, sillä kun yhteen suuntaan kumartaa, toiseen pyllistää ;)

Itse olen keskustelupalstoja käynyt selaamassa varmaankin joskus vuonna 2003 tai 2004 - en näe mitään järkeä siinä, miksi kiusaisin itseäni lukemalla haukkuja itsestäni, kun nimimerkkien takaa kirjoittelevien tekstit voi suurin piirtein arvatakin. Nimettömänä ja kasvottomana on helppo haukkua toisia, kyllä sitä naamatusten oltaisiin kovin hiljaisia tyttöjä ja poikia, näin ainakin uskon. Olen myös aina ymmärtänyt sen, että jos joku (kuten minä itsekin vuosia sitten) esiintyy kohujutuissa ja mitä typerimmissä haastatteluissa laukoen todella "ääliömäisiäkin" kommentteja, arvostelu on täysin sallittua. Riittää kun muistaa, ettei haukku haavaa tee :)

Olisikohan tuossa jo tarpeeksi tekstiä ja mielipiteitä yhdeltä illalta? Palataanpa jälleen asiaan ja kirjoitellaan puolin jos toisinkin!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat