perjantai 8. tammikuuta 2010

Vuoden 2010 ensimmäiset terveiset :)Minun piti kyllä jo heti vuodenvaihteen jälkeen käydä teitä tervehtimässä, mutta (yllätys yllätys) olen taas kipeänä ja nuha on ollut jo monta päivää tulossa... Ugh tätä oloa! Saisikohan tällainen "tavallinen tallaajakin" jo sikainfluenssa-rokotteen? Sen käyn kyllä taatusti hakemassa, koska näköjään kaikki muutkin flunssat minut löytävät.

Olen pennusta lähtien ollut todella huono sietämään pienintäkään kipua, joten kurkkukipu saa minut täysin avuttomaksi ja tämän päivän makaan vain peiton alla siemaillen Finrexiniä. Kaverini tosin ehdotti minulle hoidoksi paria/muutamaa lasillista kuumaa rommia, mutta nuo miesten neuvot on ennenkin koettu... Taidanpa siis turvata nyt ihan vaan oikeisiin lääkkeisiin ;) Eikä kyseinen tyyppi nyt taida ymmärtää tuskaani - vaikka hänkin on kuulemma flunssaisena, niin silti jaksaa olla töissä ja työreissussa reippaana, välillä vaan hiukan aivastellen ja nenää niistäen... Itse taas en kykene mihinkään. Noooo, kyllä tämä tästä ohi menee ja huomenna olen taatusti lähdössä kaverieni mukaan automatkalle Tornioon ja Haaparantaan, pääsenpä ensimmäistä kertaa elämässäni käymään Ikeassakin.

Sain tämän viikon keskiviikon ja torstain nauttia täysin omasta rauhasta, kun muut perheemme jäsenet olivat isoäitini siskon luona vierailulla Varkaudessa. Tulihan siinä ainakin luettua ja kokkailtua... Kaverit kävivät lisäksi luonani vierailulla ja piristämässä minua, etten ihan erakoidu ;) Tässä kodinhengetärtä leikkiessäni leivoin myös (kuulemma) todella herkullisia salami-pasteijoita ihanan ystäväni nimipäivän kunniaksi loppiaisena - hän kun ei hirveästi makeista herkuista tykkää. Omaakin mieltä aina piristää, kun tekee läheisilleen jotain mukavaa :)

Nyt on ollut aikaa taas paneutua uutisiin ja lehtijuttuihin, ja kyllähän sieltä aina välillä jotain mielenkiintoistakin vastaan tulee. Miss Suomi -kisat on jälleen saatu käyntiin kohujen saattelemana. En tajua, miksi kilpailuun alun perinkään lähtee mukaan sellainen tyttö, joka tietää jättävänsä leikin kesken, mikäli hänen aiemmat tekosensa tulevat julki?!? Hyvä kuitenkin, että lähti jo tuossa vaiheessa - nyt hänet nimittäin ehdittiin korvata todella upealla ehdokkaalla, jonka olisi mielestäni kuulunut olla mukana jo alkuperäisessä finaaliporukassa. Tsemppiä siis upealle Minna Nikkilälle!

Ihanaa loppuviikkoa teille ja suojautukaa kylmyydeltä!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat