tiistai 29. joulukuuta 2009

Uusi vuosikymmen alkakoon :)

Tämä kulunut vuosikymmen on pitänyt sisällään kaikkea mahdollista - vuosituhannen vaihteessa olin juuri muuttanut Turkuun ja tein mallintöitä kovalla tohinalla. Olin hallitseva Suomen Miss Model of the World ja osallistuin vielä Miss Turku -kisaankin voittaen 1. perintöprinsessan kruunun. Tietyllä tavalla tuntuu, kuin se kaikki olisi tapahtunut vasta hetki sitten, mutta toisaalta tuntuu, kuin se kaikki olisi ihan toisesta maailmasta.


Suomen Miss Model of the World 1999

Vuonna 2001, ollessani 18-vuotias menin naimisiin ja silloinhan sitä vasta mediassa tulikin pyörittyä... Kyseisen jutun jälkeen lööpit veivät allekirjoittaneen mennessään vuosien ajaksi ja nyt taaksepäin katsottuna sen aikainen elämä tuntuu hirveän pinnalliselta ja "höttöiseltä". Siinä vaiheessa päällimmäisenä mielessäni oli se, että halusin esiintyä ja olla jollain tavalla näkyvillä - siihenhän oli helppoa tähdätä kohujuttujen kautta. Jäivät ainakin nimi ja naama ihmisten mieleen ;) Vuoden 2001 loppupuolella tapahtui myös mukava käänne, kun pääsin Auraviihteen listoille ja rupesin heidän kauttaan keikkailemaan laulajana.
Vuonna 2002 ilmestyi levyni "Luoksein jää" ja aloitin keikat kunnolla oikean taustabändin kanssa. Pelkkiä laulukeikkoja tein työkseni aina vuoteen 2007 saakka - nykyäänkin niitä mielelläni välillä teen, mutta tuollainen yöaikataulussa kiertäminen on aika hullua hommaa.

Keikalla vuonna 2002

Keikalla vuonna 2003

Vuoden 2004 syksyllä muutin takaisin Ouluun ja se oli varmasti yksi elämäni fiksuimmista päätöksistä. Vuonna 2005 ryhdyin opiskelemaan matkailualaa Oulussa Pohjola-opistolla ja sieltä valmistuin vuonna 2006. Nyt olen parin vuoden ajan tehnyt keikkahommia laidasta laitaan oman toiminimeni kautta ja opetellut ns. työskentelemään itselleni :) Toisaalta, kun itse pomottelee mieluummin, kuin kuuntelee toisia, niin tämä sopii minulle oikein hyvin ;)Erittäin tärkeäksi asiaksi minulle on vuosien saatossa noussut Kokoomus ja sen riveissä toimiminen. Kyseiseen puolueeseen liityin juuri ennen 18-vuotis -päivääni, eli heinäkuussa vuonna 2000, mutta puolueen toiminnassa rupesin kunnolla olemaan mukana muutettuani Ouluun takaisin (v.2004). Vuosia muille vaali- ja taustatyötä tehneenä uskaltauduin itse mukaan kunnallisvaaleihin viime vuonna ja 26.10.2008 saavutin Oulun kaupunginvaltuuston varajäsenyyden. Vuoden 2009 alusta olen myös saanut toimia nuorisoasiainlautakunnan varsinaisena jäsenenä. En voi sanoin kuvata, kuinka ylpeä olen noista paikoista ja samalla iloinen siitä, että kaikkien mediassa olleiden juttujen jälkeen olen kuitenkin uskaltanut tavoitella niitä asioita, jotka ovat oikeasti tärkeitä.

Siinäpä tuollainen pikakelaus kuluneelta vuosikymmeneltä - siitä olen ihan tietoisesti jättänyt tiettyjä juttuja pois, koska joitain asioita sitä ei vaan enää halua tai jaksa muistella... ;) Kyllä sitä jokainen ihminen näköjään kasvaa ja aikuistuu, ja itseni kohdalla muutos tuohon 10 vuoden takaiseen tyttöön on melko radikaali, mutta hyvä näin!

Nyt on enää tosiaan pari päivää tätä vuotta jäljellä, sitten saammekin taas opetella uuden vuosiluvun kirjoittamista - se on aina yhtä vaikeata ;) Nyt sentään ilma on lauhtunut ja lunta on kuitenkin hyvin, joten vuoden vaihteesta saamme todennäköisesti nauttia varsin kauniissa maisemissa, kun ulkonakin tarkenee olemaan. Työkseen miltei päivittäin reissaavan rakkaan ystäväni mukaan tulee aina katseltua muidenkin kaupunkien säätiloja ja Oulun lisäksi esim. Kokkolan suunnalla on tänäänkin ollut vain 3 -4 astetta - mainiota! Toivottavasti tämä tällaisena jatkuukin...

Mikäli en enää uuden vuoden aattona teitä ehdi muistamaan, niin oikein hauskaa uuden vuoden viettoa teille kaikille! Palatkaamme asiaan ensi vuonna!Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat