tiistai 1. joulukuuta 2009

Ihanaa joulukuuta!!

Oikein lämminhenkistä ja hauskaa joulukuuta teille kaikille! Mihin se tämäkin vuosi on jälleen hurahtanut? Aika on mennyt uskomattoman äkkiä, mutta kyllä tämä vuosi on tuonut todella paljon ihania asioita :) Toivottavasti samat asiat ja ihmiset pysyvät elämässäni myös tulevina vuosina.

Viime lauantaina olin pitkästä aikaa seuraamassa Kärppien kotipeliä, jossa vastassa oli HIFK. Helsinkiläisjoukkue vei harmikseni voiton, tosin vasta rankkarikisassa. Jännittävä peli, jonka tauolla minuakin haastateltiin Kärppäklubin puolella. Tuttuja hallilla tapaa aina, kaikki vaan tuntuvat olevan siellä paikalla. Vanhojen tuttujen lisäksi hallilla tuli törmättyä joihinkin yllättäviinkin vierailijoihin, kuten Isä Mitroon. Hauskan oloinen herra, joka toi terveisensä Brysselistä tänne pohjoiseen. Vaikka emme samaan puolueeseen kuulukaan, oli mukavaa vaihtaa kuulumisia hänen kanssaan.Viime viikolla vietimme myös likkaporukallamme pikkujouluja, joista ei hauskuutta puuttunut :) Ihanat ystävät kyllä rikastuttavat elämää hurjasti!

Tämän viikon torstaina, perjantaina ja lauantaina olen työhommissa Kiiminkiin avattavassa uudessa Rautian liikkeessä. K-ryhmän kaupoissahan olen viime vuosien aikana tehnyt paljonkin hommia ja kuten jo aiemmin täällä olen kirjoittanut, niihin on aina mukava palata. Sitä kautta olen työtehtävien lisäksi saanut hyviä kavereita - jopa ystäviäkin, joita tulee tavattua muutenkin :) Joka tapauksessa, tervetuloa kaikille lähistöllä oleville Kiimingin Rautiaan torstaista lauantaihin!

Ja mikä parasta, saan ihanan vieraan Turusta luokseni tulevaksi viikonlopuksi! Ystäväni Tiina oli täällä vierailulla viime vuoden kesällä ja nyt hän tulee tänne uudestaan. Hyvä, että maltan odottaa :)

Kirjoittelen jälleen, kun ylimääräistä aikaa jää...

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat