perjantai 27. marraskuuta 2009

Hulluja uutisia ja kritiikkiäPyrin aina päivittäin lukemaan lehdet ja uutiset netin kautta ja välttelen parhaani mukaan ostamasta varsinaisia lehtiä - sitä kautta on hyvä vähentää ylimääräisen paperin käyttöä ja pikku hiljaakin voi tehdä tärkeitä ympäristötekoja :)

Joka tapauksessa, kyllä sitä välillä silmään osuu erittäin omituisia uutisia... Tällä hetkellä tuolla tarkoitan muun muassa erään pariskunnan toilailuja liittyen korvakorujen laitattamista 2,5 viikkoiselle vauvalle. Uutinen oli pakko lukea useampaan kertaan, että sen voi edes todeksi uskoa. Ystäväni kanssa puhuimme kyseisestä aiheesta tänään ja hän on itse kahden lapsen äiti. Hän vain totesi, että kyllähän vauvat itse näpräävät esim. korviaan, kun totuttelevat enemmän liikkumaan. Ja mikäli vauva saa jonkun korun irrotettua, kaikki varmaankin tietävät, mihin hän sen ensimmäisenä on tunkemassa. Muutenkin jokaisella kuuluisi olla oikeus itse päättää, mihin koruja/lävistyksiä haluaa vai haluaako mihinkään... Kouluiässä on ihan ok antaa lapselle lupa laitattaa pienet korvikset, jos hän sitä todella haluaa, mutta mitä ideaa on koristella pientä vauvaa..? Eivät vauvat tarvitse kaunistautumista, hehän ovat suloisia juuri sellaisena, kuin ovat. Ihmiset ovat toki erilaisia ja niin kuuluu ollakin - itse en vain käsitä, kuinka joku haluaa tai voi tehdä tuollaista. Asia ei tietenkään minulle sinällään kuulu, mutta ainahan lehdissä lukevia juttuja muutenkin kommentoidaan, joten käytän minun oikeuteni siihen ;)

Vieraskirjaani on jokin aika sitten ilmestynyt jälleen uusia kommentteja, joten vastailenpa teille seuraavaksi. Kakella on varsin mielenkiintoinen ja hauska tyyli kirjoittaa viestejä, joten kiitokset niistä taas! Kyllä tuo "kuuppa" ihan hyvin ainakin välillä toimii ja joskus jopa kiitettävästi ;) Siinä olet ainakin oikeassa, että olen äärimmäisen avoin ja rehellinen ihminen. Vuosia sitten ehkä yritinkin esittää jotain, mutta nykyään en jaksa yrittää olla mitään muuta, kuin mitä olen oikeasti. Jos joku ihminen ei minusta tällaisena tykkää, niin sille en voi mitään, eikä kaikkia kuitenkaan voi, eikä tarvitsekaan miellyttää. Pyrin elämään siten, että voin kantaa vastuun teoistani - jos tykkään joistain asioista tai jostain ihmisestä, en rupea niitä asioita kiistämään, samoin kuin en negatiivisiakaan tunteitani. Jokaisella on täysi oikeus olla oma itsensä!

Kiitos Lucas sinullekin uusista viesteistäsi... Ei ole tällä hetkellä ainakaan tarvetta keiton keittäjälle, mutta kiitos tarjouksestasi ;) Olen kanssasi täysin samaa mieltä siitä, että pienyrittäjyyttä kuuluisi tukea enemmän, mutta kotimaamme talouden kannalta ensiksi on pakko miettiä, missä voimme säästää ja mitä hankintoja ja projekteja kunnat voivat siirtää tulevaisuuteen. Jokaisessa kaupungissa ja kunnassa on viime aikoina täytynyt tehdä kivuliaitakin leikkauksia, joita kaikki eivät suinkaan ole ymmärtäneet. Joskus on vain pakko tehdä vaikeitakin päätöksiä ja toivoa, että niitä muutkin oppivat ymmärtämään ajan kuluessa.

Nim. "S":lle sellaiset terveiset, että voithan sinäkin minua törmätessämme tulla tervehtimään, en ole niin pelottava, kuin miltä vaikutan... ;) "secretdimples":lle kiitokset viestistä ja kyllä minulla jo muutaman päivän on taas parempi olo ollutkin, onneksi!

Nyt ei muuta, kuin loistavaa loppuviikkoa teille! Pitäkää hauskaa viikonloppuna, mutta muistakaa olla kiltisti :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat