keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Marraskuun kylmyys ja pimeysMoni sanoo, että vuosittain ei pitäisi valittaa kylmentyvästä ilmastosta, mutta kyllä tämä aika melko väsyttävää ja ärsyttävää on... Kello 16.00 iltapäivällä näyttää jo illalta, kun ikkunasta katsoo ulos, pöh. Allekirjoittanutta tämä ei miellytä yhtään, mutta pitää varmaan ruveta odottelemaan kevättä :)

Juttelin tuossa turkulaisen likkakaverini kanssa ja siellä on tänään tuntunut olevan kovin samanlainen ilma, kuin meillä Oulussa. Yhdistävänä tekijänä edellä mainituilla kaupungeilla on tietenkin se, että ovat molemmat merenrantakaupunkeja, joten kova tuuli ottaa luihin ja ytimiin. Pakkasta molemmissa paikoissa on ollut päivän ajan tuollaiset -3 astetta - suuri vääryys ottaen huomioon, että pohjoisemmassa osassa Suomea, esim. Kemijärvellä asteet ovat tänäänkin olleet nollassa.

Kiitokset uusista terveisistä vieraskirjassani Hannulle, Kaukolle, Urpolle ja nim. "secretdimples":lle. Viimeksi mainitulle tiedoksi, että kyllähän siellä keskustan suunnalla tulee viikoittain pyörittyä, joten nykäise hihasta ja tule moikkaamaan, jos minut sieltä jossain vaiheessa "bongaat" :) Oikein ihanaa alkutalvea myös teille kaikille!

Nyt oikein mukavaa viikon jatkoa teille kaikille, kirjoitellaan jälleen!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat