keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Flunssaiset terveiset jälleen

Olen tullut siihen johtopäätökseen, että paranen tästä nuhasta varmaankin vasta ensi keväänä... Tänä aamuna sentään pääsin lääkärille ja verikokeisiin, joiden tulokset saan kuulla huomenna - possuflunssaa tämä ei ainakaan ole, kun korkeata kuumetta minulla ei ole ollut, eivätkä muutkaan oireet siihen viittaa. Luojan kiitos! Poskiontelot ja nielu ovat myös kunnossa, joten hyvältä näyttää niiltä osin.

Eilen osallistuin reippaana tyttönä ja nuhastani huolimatta nuorisolautakuntamme kokoukseen. Täytyy kyllä olla todella kiitollinen ryhmässämme vallitsevasta hyvästä hengestä - mieli virkistyy heti, kun heidän kanssaan kokoustaa :)

Kokousten lisäksi ihanat ystäväni ovat minua viime päivinä yrittäneet parhaansa mukaan piristää, etten tule ihan mökkihöperöksi vällyjen keskellä. Likkakavereiden kanssa on päivittäin tullut pidettyä yhteyttä puhelimitse ja vaikka eräs ihana ystäväni reissaa työnsä puolesta monena päivänä viikosta pitkin Suomea, käy hän silti aina moikkaamassa minua Oulussa ollessaan ja kyselee kuulumisiani reissatessaan. Ystävyys on molempiin suuntiin toimiva juttu ja aina sitä ilahtuu, kun huomaa saavansa jotain ns. takaisinkin :)

Tervettä oloa ja pirteyttä teille kaikille!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat