sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Halloweenin jälkimainingeissaHalloweenina on mukava pukeutua hieman normaalia viikonloppua juhlavammin ja asustaa itseään teeman mukaan, joten esiinnyin sitten Jasmin-noitana - hyväntahtoisena sellaisena tietenkin ;)

Viikonloppu on siis mennyt hauskoissa tunnelmissa ja hyvän ystävän kanssa pikku reissussa ollessa.

Eilisiltana Oulussa on ollut mielettömän liukas keli ja useita ihmisiä on sen vuoksi loukkaantunutkin. Aamuyöstä kotini lähistöllä isossa risteyksessä oli kuulemma kolaroitu todella pahasti ja rysähdys oli äitinikin herättänyt. Hän minulle heti soittelikin ja kertoi tapahtuneesta, itse kun en kotona ollut. Liikenteessä on oltava äärimmäisen varovainen, millä tahansa sitten liikkuukin ja muistaa varoa myös muiden koheltamista.

Olen saanut ihan älyttömästi hyvää palautetta uusimman Seiskan haastattelustani ja olen todella kiitollinen kaikille teille ihanille, jotka minulle olette viestejä ja sähköposteja laittaneet. Liian monet ihmiset keskittyvät aina vaan sanomaan negatiivisia asioita ja kommentteja, joten positiiviset jutut ja terveiset yllättävät iloisesti joka kerta! Toki iloisten ja hyväntuulisten viestien joukkoon mahtuu myös ilkeitä puheita ja välillä jopa häiriköintiäkin, mutta sellaisista selvitään aina. Muun muassa eräs sinnikäs nainen tuntuu ottaneen minut silmätikukseen, mutta mikäli hänen puolelta tulevat yhteydenotot eivät lopu, täytyy vain turvata viranomaisiin. Niinhän se on, että poliisi on ystävä :)

Nyt oikein mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille ja jaksamista uuteen viikkoon! Pysykää iloisina ja positiivisina :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat