lauantai 26. joulukuuta 2009

Jouluterveiset Mäntylän perheeltä :)Kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa - niinhän sitä sanotaan, joten noudatan nyt tuota kyseistä sanontaa ja saatte joulustani enemmän kuvia, kuin sanoja :)

Pitihän niitä tarjoiluja tehdä sitten laidasta laitaan -
omin pikku kätösin ne tosin väsäsin :)


Jouluaattoa vietimme äidin ja mummin kanssa perinteisen
jouluruokailumme ja lahjojen jaon merkeissä.


Rakkaan äitini Helgan kanssa <3

Olin näköjään ollut erittäin kiltti tyttö tänä vuonna, koska sain kaikki toivomani lahjat... Elizabeth Ardenin tuoksun, W. -elokuvan (mahtava leffa mahtavasta miehestä), Samsungin punaisen puhelimen, Philipsin "monitoimikoneen" hiuksille, jota saan opetella käyttämään varmasti vuoden ;) Siinä on niin monta eri osaa ja toimintoa, että niitä ei ihan hetkessä sisäistäkään...

Kiitos teille kaikille ihanille, jotka olitte kauniita jouluviestejä kirjoitelleet vieraskirjaani - toivottavasti uusi vuosi tuo teille kaikkea hyvää tullessaan ja muistatte välillä minuakin :)

Hymy-lehdestä tänään jo viestein kyseltiin tunnettujen suomalaisten lempilahjoja ja sen kyselyn vastaukset voitte katsastaa seuraavasta linkistä: http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/kotimaiset-julkut-paljastivat-mielilahjansa-2009-bahaman-matka-hipsutin-fakiirimatto

Oikein mukavaa viikonloppua teille - palaan asiaan varmasti jälleen alkuviikosta! Tänään juhlistamme myös mummini Ailin 91-vuotis -syntymäpäivää, uskomaton ikä ja mahtava nainen :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat