torstai 10. joulukuuta 2009

Esittelyhommiin jälleen

Huomenna taas tuote-esittelyhommat kutsuvat ja tällä kertaa uuden tuotteen merkeissä. Alan tekemään kyseisiä töitä Taiga-lyhty -malliston kanssa ja siihen tutustumista voin lämpimästi suositella kaikille. Lyhty näyttää oikealta kauniilta kynttilältä, mutta on täysin turvallinen, joten muun muassa lapsiperheiden ja lemmikkien omistajien olisi hyvä hankkia sellainen/sellaisia tunnelmallisiin iltoihin. Kyseinen lyhty sammuu heti kaatuessaan ja se on Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön suosittelema - monet ravintolat ovatkin vaihtaneet perinteiset pöytäkynttilät näihin lyhtyihin. Tarkempaa tietoa saatte linkistä: http://www.taigalyhty.fi/

Esittely pidetään huomenna Oulussa Limingantullin Prismassa ja siellä olen paikalla klo 14 - 19, joten tervetuloa sinne!

Viime päivinä on tullut kirjoiteltua joulukortteja, että ne saisin ihan ajoissa postiinkin... Täällä aiemminkin mainitsemani intialainen kummityttöni Basanti lähetti minulle kauniin joulutervehdyksen ja sen mukana puoliksi värittämänsä "rauhankyyhkyn". Hän myös toivoi minun värittävän kyyhkystä loput ja lähettävän kuvan itsestäni valmiin kyyhkyn kanssa hänelle. Näin sitä voidaan tehdä yhteistyötä pitkienkin välimatkojen takaa ;)Tänään oli tullut JSN:n päätös Vanhasen lautajupakassa ja täytyy vain ihmetellä, mikä tässäkin asiassa on mennyt pieleen. Aina on toki hyvä tutkia häiritsevät asiat tarkkaan, mutta ennen juttujen tekoa televisioon tai muuhun mediaan niille pitäisi olla oikeita todisteitakin. On järkyttävää huomata, kuinka helposti poliitikoista (aina pääministeriä myöten) saadaan muokattua todella kielteinen kuva ihmisten mieleen ihan aiheettakin. Syyllisten kuuluu ns. maksaa teoistaan, mutta tämä tapauskin todistettiin jo aikoja sitten Vanhasen hyväksi, joten miten voi olla mahdollista, että koko kohun aloittanut ja sen kokonaan värittänyt televisio-ohjelma todetaan oikeutetuksi. Huh huh, hullua hommaa.

Mukavaa viikonlopun odotusta teille ja kuullaan taas :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat