keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Hrrrrrr, -20 asteen pakkanen.....Oulussa on otsikon mukaisesti saanut tänään palella noin -20 asteen pakkasissa... Tällaisina päivinä sitä viihtyisi vähintään Etelä-Suomessa - Helsingissäkin on tänään ollut kuulemma noin 10 astetta vähemmän pakkasta... On se kumma, että tähän kylmyyteen ja hyiseen viimaan ei koskaan tunnu tottuvan.

Tänään olin tämän vuoden viimeisessä nuorisolautakuntamme kokouksessa, ensi vuoden tammikuussa niiden merkeissä jälleen tosin jatketaan :) Kokouksen jälkeen kävimme ihanalla porukallamme syömässä ja siten juhlistamassa ensimmäistä yhteistä vuottamme neljästä. Miten tämä aika onkin mennyt näin äkkiä?

Viime perjantaina tosiaan aloitin tuote-esittelyhommat Taiga-lyhdylle ja se meni kyllä kaikin puolin mukavasti. Tämän viikon perjantai, lauantai sekä sunnuntai menevätkin jälleen kyseisissä esittelytöissä, joten eipä ainakaan tarvitse miettiä puuhaa viikonlopulle ;)

Alkuviikon olen yrittänyt etsiä joululahjoja läheisilleni ja kyllähän sitä kaupoista aina jotain kivaa mukaan tarttuu. Nyt on myös saatu jouluvalot laitettua pihamme pensaisiin ja seppeleet oviin. Aikaa on mennyt myös leipoessa herkullisia jouluisia pikkuleipiä, joita olenkin sitten tuttaville ja kavereille vienyt samalla heille hyvät joulut toivottaen - Jasmin-tonttu on siis jälleen ollut puuhakkaana :)

Huomenna täytyy käydä hakemassa vielä pari lahjaa kaupungilta, jatkaa leipomista ja ehkäpä ehdin näkemään erästä työreissussa Helsingissä ollutta ystäväänikin - jospa hänkin malttaisi tässä joulun alla vähän olla paikoillaan ja rauhoittua. Jokaiselle ihmiselle tekee välillä hyvää ainoastaan olla ja rentoutua. Työkseen tien päällä oleville henkilöille se on todella tärkeää ihan oman jaksamisenkin kannalta - toisaalta tuntuu, että juuri tuollaisten koko ajan reissussa olevien ihmisten on vaikeata osata pysähtyä. Siksipä juuri meidän ystävien siitä kuuluukin huomauttaa ja huolehtia :)

Mukavaa viikkoa teille - muistakaa huolehtia sekä läheisistänne että itsestänne!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat