sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Tunnelmallista joulun odotusta :)Taas on saatu tämän viikon työhommat hoidettua :) Mukavat Taiga-lyhty -esittelypäivät ovat takana ja seuraavan kerran jatkan noissa hommissa tulevana tiistaina Limingantullin Prismassa klo 14 - 19. Kuluneen perjantain olin Linnanmaan Euromarketissa, lauantain Raksilan Euromarketissa ja tänään eli sunnuntaina olin Kempeleen K-Supermarketissa. Jokaisessa paikassa olen saanut tavata ihania ja joulutuulella olevia ihmisiä ja kauppoja on tullut tehtyä :)

Tänään K-Supermarket oli järjestänyt asiakkailleen ihanan jouluisen päivän - pöydät notkuivat mahtavista tarjoiluista aina pääruoista jälkiruokiin. Paikalla oli myös joulupukki, joten onpahan tämä jouluaika saatu nyt kunnolla käyntiin! K-kaupoilla on kyllä yleensäkin tapana muistaa asiakkaitaan ja sillä tavoin tuoda hyvää mieltä kaikille.

Kun olen ehtinyt kotona olemaan, aika on mennyt leipoessa ja tulevaa juhlaa valmistellessa. Kaikki lahjat on nyt hankittu ja paketoitu... Enää puuttuvat paketoinnit Pelastusarmeijan joulupataan menevistä yllätyksistä - tuostakin on vuosien saatossa tullut erittäin mukava perinne. Helpolla ja kivalla tavalla saa autettua toisia ja hankittua itselle hyvän ja iloisen mielen :)

Herranen aika ihmiset! Kuluneen viikon aikana ajattelin vierailla Alkossa ja ostaa kuohuviini-pullon... Kassalla oli melko nuori nainen ja kun hän suureksi yllätyksekseni kysyi papereitani, kaivoin laukustani lompakon ja näytin Kela-korttia samalla kiitellen, kuinka on mukavaa, kun piiiiiitkästä aikaa papereitani kysytään... No, eihän se Kela-kortti sitten kuulemma heille kelpaa henkilöllisyyttä todistamaan, joten sieltä sain sitten poistua häntä koipien välissä ilman kuohuviiniäni :( Papereitani on viimeksi kysytty, kun olin 22 v. ja ilman minkäänlaista meikkiä. Yritin siinä vain kakistella, että olen 27 v. ja ollut heidän asiakkaansa yhdeksän vuoden ajan... Huh huh ;)

Nyt oikein mukavaa sunnuntai-iltaa ja loistavaa viikon alkua teille kaikille!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat