maanantai 7. joulukuuta 2009

Tervehdys teille :)No niin, taas on saatu uusi viikko käyntiin... Oulussa on onneksi nyt jo jonkin verran lunta, joten rupeaa tuo jouluinen fiilis tässä paremmin löytymään.

Viime viikon torstain, perjantain ja lauantain olin tosiaan työhommissa Kiimingin uuden Rautian avajaisissa ja paikalla kävi valtavasti ihmisiä - ihania tuttuja ja uusia tuttavuuksia :) Liikkeen henkilökunnan kanssa oli todella mukavaa ja helppoa tehdä yhteistyötä ja päivät kuluivat tosi nopeasti. Kun on vuosien ajan tehnyt keikkatyötä iltaisin ja öiseen aikaan, niin kyllä noita päivähommia osaa arvostaa nykyään! Mieluummin olen töissä aamusta iltapäivään/iltaan, kuin että työt alkaisivat vasta puolilta öin. Ihmettelen mutta samalla arvostan niitä henkilöitä, jotka muun muassa laulukeikkoja ravintoloissa jaksavat tehdä koko elämänsä.

Turkulainen ystäväni Tiina saapui vierailulle Ouluun myöhään perjantai-iltana ja kävimme hänet tietenkin lentokentältä hakemassa. Siinä sitten kahvittelimme ja juttelimme pitkälle yöhön, mutta yllättävän reippaana sain kammettua itseni ylös kello kuuden maissa lauantaina ja suuntasin töihin. Lauantainen työpäivämme kesti vain klo 14.00 asti ja kotiin päästyäni kokkailin minulle ja Tiinalle. Laittauduttuamme menimme ystäväni syntymäpäiväjuhliin, ja sieltähän tietenkin suuntasimme keskustaan Cabaretiin pistämään tanssijalalla koreasti ;) Oli varsin hauska ilta ja ilolla esittelin Tiinalle myös oululaisia ystäviäni.

Minä ja Tiina 5.12.2009

Sunnuntaina eli eilen kävimme itsenäisyyspäivän kunniaksi Tiinan kanssa ulkona syömässä ja tänään aamulla hänen pitikin jo lähteä takaisin Turkuun... Hän olisi kyllä minun puolestani voinut jäädä tänne pidemmäksikin aikaa.

Pikku hiljaa sitä pitäisi varmaan jo ruveta etsimään joululahjoja kaupoista, mutta tuo homma tuntuu kyllä aina jäävän liian viime tinkaan... Viime vuosina olen oppinut ostamaan enemmänkin käytännöllisiä lahjoja ja sellaisia, jotka todella sopivat saajalleen. Eräällä ihanalla ystävälläni on esimerkiksi huomenna eli 8. päivä synttärit ja odotan innolla sitä, kun saan antaa ostamani lahjan hänelle hänen Lapin suunnalta ja työreissulta palattuaan. Ennen rakastin eniten lahjojen vastaanottamista, mutta nykyään nautin paljon enemmän siitä, kun saan ilahduttaa jotain läheistäni jollain ihanalla ja tarpeellisella jutulla. Tähän em. lahjaan olen kyllä tyytyväinen, koska tiedän sen sopivan kyseiselle ystävälleni täydellisesti :)

Linnan juhlia en eilen ehtinyt katsomaan, mutta tänään niistä on voinut joka paikasta kyllä lukea. Joidenkin pukeutumistyyliä en ymmärrä ollenkaan, sillä kauniin tyylikkyyden ei tarvitse olla liioiteltua tai liian monimutkaista. Kokoomuksen upea kansanedustaja Marja Tiura on ollut ehdoton suosikkini linnan juhlien vieraista jo vuosien ajan, eikä hän tänäkään vuonna pettänyt odotuksiani. Hänen pukunsa ja suuri kaulakorunsa olivat todella upeat, eikä tuo puku muita asusteita enää tarvinnutkaan. Simppeliä tyylikkyyttä, josta muutkin voisivat ottaa mallia. Olen myös ollut aina sitä mieltä, että noin arvokkaassa juhlassa pitkähiuksisten kuuluisi ehdottomasti edustaa jossain kampauksessa, eli hiusten pitäisi olla kiinni, muuten tyyli muuttuu äkkiä "homssuiseksi"...

Nyt oikein mukavaa uutta viikkoa teille - palataan asiaan jälleen!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat