keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Kohti parempaa oloa ja kevättä? :)Otsikon mukaisesti olo on tällä viikolla tuntunut jo huomattavasti paremmalta, mutta en hirveästi keittoja kummempaa ole vieläkään edes yrittänyt syödä. Äitini on ollut aivan ihanana apuna nyt, kun olen sairastellut, hän on keittänyt minulle ruokaa ja kantanut sitä minulle, etten ihan kuihdu... Hän lupasi myös viedä minut itse valitsemaani paikkaan syömään, kun ole kokonaan terve :) Sitä odotellessa siis!

Eilen jaksoin jo kuitenkin olla nuorisolautakuntamme kokouksessa, ja teki kyllä hyvää päästä jonnekin neljän seinän sisältä! Tämä vuosi tuleekin taatusti olemaan mielenkiintoinen kyseisen lautakunnan jäsenille, sillä YK on julistanut vuoden 2010 kansainväliseksi nuorten vuodeksi. Tuota virallista kansainvälistä nuorten päivää vietetään 18. elokuuta 2010 ja siihen yhteyteen mekin tulemme kehittämään jotain tapahtumaa :) Hienoa on myös se, että valtakunnallinen kulttuurisen nuorisotyön 40-vuotisjuhlatapahtuma järjestetään täällä Oulussa yhteistyössä Nuori Kulttuuri -organisaation kanssa.

Nyt helmikuussa luvassa on jälleen myös uudeksi perinteeksi muodostunut Lasten ja nuorten kaupunkikokous - viime vuonna kyseinen kaupunkikokous järjestettiin ensimmäistä kertaa ja se oli menestys kaikin tavoin. Tällaiset tilaisuudet ja tapahtumat takaavat asioista kiinnostuneille nuorille todellisen mahdollisuuden ja kanavan olla vaikuttamassa oman kaupunkinsa asioihin ja se jos mikä on hienoa!

Eilen minulta kysyttiin myös halukkuuttani lähteä mukaan eräisiin kaupunkimme edustajistovaaleihin ja kyllähän minä myöntävästi vastasin. Mikäli elämässään haluaa edetä ja olla mukana mielenkiintoisissa asioissa, pitää vain uskaltaa lähteä mukaan ja pyrkiä eteenpäin. Jokaisella meillä on vain yksi elämä, joten siitä täytyy yrittää tehdä sellainen, jossa todella viihtyy.

Loppuviikon aikana suuntaan vielä paikallisyhdistyksemme, eli Pokkisen Kokoomuksen hallituksen kokoukseen ja muun ajan yritän ottaa vielä rauhallisesti. Hiljakseen on ollut jo tosin pakko alkaa kuntoilemaan, ainakin se piristää oloa heti henkisesti ja paljon! Ja pitäähän sitä kesällä olla taas bikinikunnossa ;)

Tuossa viime viikonloppuna huomasin muuten, että jotkut ainakin olettavat kevään olevan ihan nurkan takana... Kaverini oli nimittäin jo nyt ihan innoissaan laittamassa moottoripyöräänsä kuntoon ja kun asiaa edes hieman ihmettelin, hän vain piti minua ihan pöhkönä todeten "Jasmin, kevät on ihan kohta täällä!". Okei, toisaalta tuo lause ja ajattelutapa kuulostaa hyvältä, koska kyllä sitä kevättä, lämpöä ja aurinkoa on ikävä!!

Kirjoitellaan ja kuullaan taas :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat