maanantai 18. tammikuuta 2010

"Keittodieetillä"Otsikon pistin heittomerkkeihin, sillä keittodieetti ei ole ollut oma ideani, vaan lääkärin, jonka luona sunnuntaina aikaa vietin vatsavaivojeni vuoksi. Elimistöni on todella ärtynyt koko vatsan alueelta, ja syytä siihen en edes saanut selville. Verikokeista ei löytynyt mitään vaarallisia bakteereja, eikä mitään ns. vakavampaa, mutta millään kiinteämmällä ruoalla en itseäni saa nyt rasittaa. Tässä sitten tulevat kaikenlaiset kasvis- ja marjakeitot todella tutuiksi... Kun olen muutenkin viimeisen vuoden ajan tasaista tahtia hoikistunut, tällainen ei ehkä muulle kunnolle taas hirveän hyvää tee ja vaikeinta on ollut, kun en ole saanut kuntoilla heikosta olostani johtuen. Toivottavasti tämä meneekin pian ohi ja pääsen jälleen hyppäämään kuntopyöräni selkään :)

Parina viime päivänä on kyllä tullut mietittyä sitäkin, olenko itse rasittanut elimistöäni liikaa vähällä syömisellä ja ajoittain liian rankalla kuntoilulla. Pitäneepä jälleen miettiä näitä asioita uuteen kuosiin.

Em. vatsakivuistani MTV3:n viihdeuutiset olivat eiliselle saaneet väännettyä uutisen, jonka itsekin yllätyksekseni teksti-tv:ltä löysin. Facebook-profiilini on ainoa paikka, jonne sairaalakäynnistäni olin kirjoittanut, ja kyseiset sivut tuntuvatkin nykyään olevan oiva lähtökohta monille lööpeille ja jutuille. Kuten olen täälläkin aiemmin todennut, kirjoitan tätä blogiani täysin omiin asioihini ja mielipiteisiini perustuen - samoin toimin Facebookin kanssa. Teen vain sellaisia asioita, joista voin itse vastata, enkä rupea kirjoituksissani mitään salailemaan, joten jos joku niihin perustuen haluaa "uutisia", juoruja tai otsikoita kirjoittaa, niin en jaksa sitä jäädä murehtimaan :) En todella (enää nykyään) tee mitään niin ihmeellistä tai omituista, etten sitä voisi avoimesti omaan Facebook-profiiliini kirjoitella, ja tällä tavoin se on helpompi elääkin, kuin salamyhkäistä leikkimällä ;)

Vaikka olen ollut kipeä jo hyvän aikaa, perjantain ja lauantain välisen yön sinnittelin silti ystävieni kanssa Oulun yöelämässä - ei ehkä ihan paras vaihtoehto tähän hetkeen, mutta oli se silti henkisesti piristävää. Pilkkuun asti olimme Jumprussa (eräs Oulun legendaarinen baari) ja kotiinkin pääsin samaa matkaa erään hyvin herrasmiesmäisesti käyttäytyneen ystäväni kanssa. Mutta eikös miesten kuulukin saattaa naiset turvallisesti kotiovelle..? Liian harvat enää nykyaikana vaan niin tekevät ;) Siitäpä vinkkiä kaikille!

Kiitokset teille ihanille, jotka olitte terveisiä vieraskirjaani kirjoitelleet ja oikein ihanaa kevään odotusta teille kaikille!

Muistan teitä muillakin terveisilläni vielä tämän viikon aikana - maatessa ja sairastaessa on ainakin hyvin aikaa kirjoitella.

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat