torstai 29. huhtikuuta 2010

Hauskaa vappua teille kaikille!

Tuntuu, kuin viime vappu olisi ollut vasta hetki sitten, joten kyllä vuosi on mennyt nopeasti... Uskomatonta! Vaikka niinhän sitä sanotaan, että aika menee kuin siivillä, kun on hauskaa ja kuluneen vuoden sisään on mahtunut useita käsittämättömän ihania asioita :)

Huomenna aamulla rupean tekemään ja kokkailemaan pikkusyötäviä meidän perheemme vuosittaiselle vappuaaton piknikille. Olipa ulkona kylmä tai lämmin, piknikille on mentävä ja perinteitä vaalittava! Tarjoiltaviin kuuluvat ainakin tomaatti-mozzarella -salaatti ja sieni-sipuli -frittata, nam.. Ilmapallot ja serpentiinit on tietysti myös jo hankittu - saa kai sitä leikkiä näin hieman aikuisemmallakin iällä ;)

Toukokuun lopussa suuntaan tosiaan sinne Rhodokselle ja tällä viikolla varasin huoneen eräästä entisestä kartanosta yhdeksi yöksi sen viereiseltä Symin saarelta. Menemme sinne omin neuvoin laivalla ja jäämme yhdeksi yöksi ihastelemaan sen pienen saaren kauneutta. Päiväaikaan Symi kuhisee kuulemma aina turisteja, mutta miltei kaikki ovat päiväretkillä olevia, joten sen aidon ja oikean Symin saakin nähdä vasta iltapäivän viimeisten laivojen lähdettyä... Olen ihastellut kuvia siitä paikasta niin kauan, että odotan kovasti vain sinne pääsyä :) Eikös olekin lumoavan kaunista:Symi on aikoinaan 1900 -luvun alussa ollut todella varakas saari, jossa oli päälle 20 000 asukasta ja nykyään siellä asuu vakituisesti vain n. 2 500 henkilöä. Isoja hotelleja saarella ei ole, ainoastaan joitain entisiä kartanoja/nykyisiä majataloja sekä vuokrattavia pieniä taloja. Täysin Rhodoksen vastakohta, vaikka välimatkaa on ainoastaan n. 40 km/tunti laivalla.

Tämä viikko onkin mennyt kirjoitellessa työsopimuksia ja kokoustaessa. Tänään olen tosin siivonnut, etsinyt kukkaruukkuja yms. valmiiksi kesälle, nauttiessa auringosta sekä antaessa erästä haastattelua.

Kirjoittelin täälläkin siitä, kun olin jokin aika sitten eräissä kiuas-esitteiden kuvauksissa mallina.. Tällä viikolla sain nähtäväksi muutamia otoksia kuvauspäivältä ja ehkäpä tännekin uskallan pari tsekattavaksi laittaa:

Itse tosiaan kun on tottunut vuosien ajan tekemään tällaisia erittäin epäsäännöllisiä keikkatöitä, niin kuuntelen aina ihan ihmeissäni, kun eräskin ihana ystäväni on joka ikinen päivä aamuaikaisesta iltamyöhään asti töissä. Ei sitä osaa ajatellakaan, kuinka poikki tuollaisten viikkojen jälkeen voi olla - sitten vielä aina hänelle ihmettelen, eikö aikaa ole muuhun :) Mutta kyllä sitä jokaisen kuuluisi välillä kunnolla levätä, nykyaikana kun liian useat ihmiset polttavat itsensä loppuun ja suhteellisen nuorina vielä.

Joka tapauksessa, ihanaa ja hupaisaa vappua teille - juhlikaa, mutta muistakaa olla kiltisti!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat