tiistai 20. huhtikuuta 2010

Sydämelliset kiitokset tukijoilleni!Tänään selvisivät nuo Arinan edustajistovaalien tulokset ja hyvinhän niissä allekirjoittaneelle kävi! Tulos on valtavan positiivinen yllätys ja kiitos jokaisesta 71 äänestä, jotka minulle on annettu ja luotettu. Olen Pirjo Yliniemen varalla, mutta hän menee hallintoneuvostoon, joten saan kunnian päästä osallistumaan edustajiston toimintaan ihan kunnolla. Kuten täälläkin aiemmin kirjoitin, tuollaisten kirjevaalien tuloksia ei osannut yhtään etukäteen ennustaa, mutta aamulla sain heti onnitteluviestin puoluetoveriltani, joten aamu alkoi oikein mukavasti :) Kiitos, kiitos, kiitos! Minulle on tärkeätä olla mukana kaupunkimme ja alueemme toiminnassa, joten osaan arvostaa tällaisia minulle suotuja mahdollisuuksia kovasti.

Tähän em. asiaan liittyen ärsyynnyin suunnattomasti, kun luin tänään ilmestynyttä uutta Olivia-lehden numeroa. Lehteen oli kirjoitettu juttu aiheenaan ihmiset, jotka epäonnistumisista huolimatta jaksavat aina yrittää uudestaan... Kyseiseen juttuun oli haastateltu muun muassa alle 30-vuotiasta tamperelaista naiskuntapoliitikkoa, joka kertoi epäonnistumisistaan politiikan saralla. Hänelle suuriin pettymyksiin kuului esim. se, että hän oli vuoden 2008 kunnallisvaaleissa päässyt "ainoastaan" varavaltuutetuksi. Hän oli siis ensimmäistä kertaa ehdokkaana kyseisissä vaaleissa. En ymmärrä itse tuollaista asennetta, koska (kuten olette täälläkin varmasti huomanneet) arvostan itse varajäsenyyttäni valtuustossa todella paljon. Olen koko ajan ollut kiitollinen jokaisesta äänestä, jotka on haluttu antaa juuri minulle ja koen tällaiset etapit aina etenemisenä.

Mielestäni on typerää ajatella, että jos ei heti kerralla pääse varsinaiseksi jäseneksi jonnekin, niin se on epäonnistumista. Ottaen huomioon, kuinka paljon ehdokkaita on aina vaaleissa, jokainen ääni todellakin on arvokas, enkä osaisi ikinä niitä tai omia saavutuksiani millään tavoin väheksyä. Jokainen etappi on askel eteenpäin ja tällä tavoinhan sitä parhaiten oppii. Asiat pitää aina myös jollain tavoin ansaita, eikä tuollainen negatiivinen asenne ja suhtautuminen ole siihen paras keino.

Kirjoitellaan ja kuullaan vielä myöhemmin viikolla - pitäkää lippu korkealla ja nauttikaa auringosta, joka on tullut jo meitäkin piristämään!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat