tiistai 13. huhtikuuta 2010

Kokoomusta, lautakuntaa ja loman odotusta :)Viime päivät on menty pitkin Oulua ja tavattu paljon mukavia ihmisiä - aika rientää sillä tavoin paremmin, kuin hyvin.

Tänään päättyy tuo Arinan edustajistovaalien äänestys ja nyt vaan odotellaan tuloksia... Muidenkin ehdokkaiden kanssa on tullut todettua, että tällaisissa kirjevaaleissa on hankalaa ennustaa mitään tuloksia etukäteen, joten kävi hyvin, huonosti tai hyvin huonosti, niin yllätys sieltä ainakin on tulossa ;)

Noihin em. vaaleihin liittyen olimme muutaman muun ehdokkaan kanssa tarjoilemassa vaalikahveja viime lauantaina Oulussa Limingantullin Prismassa ja varsin mukavasti väkeä kävikin kahvittelemassa ja juttelemassa ostostenteon lomassa. Iltapäivästä vaalikahvien jälkeen suunnistin ystäväni kanssa käymään Limingassa ja sunnuntaina vuorossa olikin Kokoomuksen valtuustoryhmän kokous, jossa kävimme kaikkien lauta- ja johtokuntien kuulumiset ja terveiset läpi. Tällaiset kokoukset ovat aina tervetulleita, koska silloin olemme tietoisia oman lautakuntamme lisäksi myös muiden toimista ja suunnitelmista.

Eilen iltapäivällä riensin Cafe Saaraan tapaamaan sisäministeri Anne Holmlundia, joka oli tämän kertaisen Kokoomus kuuntelee -tilaisuuden vieraana. Kyseistä ministeriä en olekaan koskaan aiemmin tavannut ja hänestä jäi kyllä vallan miellyttävä ja asiallinen vaikutelma. Nämä tilaisuudet ovat erittäin mainioita, koska asiat tuodaan lähelle kansalaisia ja kaikilla on mahdollisuus kysyä omaa mieltään askarruttavista asioista sekä vaihtaa mielipiteitä suoraan ja kasvotusten päättäjien kanssa.


Tulevana torstaina ohjelmassa on jälleen nuorisolautakuntamme kokous, jonne allekirjoittanut menee aina mieluusti.

Toinen asia, jota odotan suurella innolla, on vuosittainen Kreikan/Rhodoksen lomamme - sinne suuntaamme toukokuun lopulla. Ihanaa... Aurinkoa, rentoja ja persoonallisia ihmisiä, maukasta ruokaa ja kreikkalaista tunnelmaa...

Nyt taas oikein mukavaa viikkoa teille - kirjoitellaan puolin ja toisin!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat