torstai 1. huhtikuuta 2010

Ihanaa pääsiäistä ja huhtikuuta teille!Viikonloppuna allekirjoittanut hyppää taas leipurin saappaisiin ja aloittaa leivonnaisten teon pääsiäiselle, nam! Toivottavasti tekin kaikki tulette näistä pyhistä ja pitkästä viikonlopusta nauttimaan perheen tai ystävien parissa - kyllähän sitä tosin yksinkin on hyvä välillä olla ja vain rentoutua... Itsellä on tässä viime aikoina ollut sellaista härdelliä, että tuntuu ihanalta ajatukselta vain lököillä pari päivää, lukea kiinnostavaa kirjaa ja kuunnella hyvää musiikkia. Olen itse vain niin huono olemaan täysin paikoillani, että aina pitäisi oikein keksimällä keksiä jotain puuhaa. Muuten on vielä huono omatunto siitä, ettei tee mitään... Täytyisi varmaan opetella rentoutumaan ja rauhoittumaan oikealla tavalla :)

Monilla tutuillani ja kavereillani on vaikka mitä pippaloita ja illanistujaisia tulevien päivien aikana, mutta itselläni huominen menee hoidellessa erästä työhommaa ja muutoin meinaan keskittyä noihin leivonta- ja kokkailupuolen juttuihin. Kateeksi kävi ainoastaan ystävääni, joka lähti tänään pariksi päiväksi Leville, koska viime keväänä rakastuin siihen paikkaan yllättävän paljon. En pistäisi pahakseni, vaikka tälläkin kertaa olisin siellä mukana, mutta huominenkin on niin kiirettä, etten edes ehtisi... No, kyllähän tässä on vielä ihanaa kevättä jäljellä, jolloin ehtii tehdä vaikka mitä kivaa!


Levillä viime vuonna :)

Eiliset kuvaukset kiuasfirmalle menivät todella mukavasti ja odotan kovasti valittujen kuvien näkemistä :) Kuvauksiin menin aamulla kahdeksaksi, niistä siirryin suoraan liikkeen puolelle esittelytehtäviin ja kotiin tulin illalla - kaikin puolin oli kyllä mukava päivä ja kyllähän sitä kivojen ihmisten kanssa mielellään töitä tekeekin.

Tämän viikon uusia lehtiä selatessani ja lukiessani on tullut taas kertaalleen sellainen olo, että kyllä joitain ihmisiä sitten jaksetaan kiusata... Tietyllä tavalla olen myös jo äärimmäisen kyllästynyt kaikkiin noihin Merisalo, Nova Group, lahjonta yms. -juttuihin. Sympatiani ovat täysin Marja Tiuran puolella, jota on mielestäni jo ihan tarpeeksi kauan riepoteltu mediassa. Verkkouutisille hän olikin todennut, että joku pelaa likaista peliä ja sellainen voi hyvinkin olla mahdollista. Itse olen tässä vuosien aikana, ja varsinkin viime kuukausien aikana huomannut, kuinka sairaita ihmisiä on olemassa, joten toisen nimissä puhuminen tai asioiden tekeminen ei ole lainkaan mahdotonta. Toivottavasti toimittajat löytävät näiden aiheiden tilalle jossakin vaiheessa jotain uuttakin - se tekisi varmasti hyvää kaikille!

Nyt oikein mukavaa iltaa teille ja kuullaan tässä pääsiäisenä!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat