sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Reipasta sunnuntaita!Kyllä sitä on mieli heti paljon pirteämpi, kun herää tällaiseen aurinkoiseen aamuun - ihanaa! Tänään täytyy olla ulkona mahdollisimman paljon ja kerätä virtaa tulevaan viikkoon :)

Tällä kuluneella viikolla olen ilokseni saanut sovittua muutamia hyviä työkeikkoja keväälle, mm. messutöitä toukokuulle. On pakko myöntää, että kyllä tämä tämänhetkinen kansainvälinen ja valtakunnallinen huono taloustilanne vaikuttaa laajasti miltei kaikenlaisten yritysten toimintaan - esim. useat firmat, joille olen tehnyt hommia joka kevät ja syksy, eivät voi kuvitellakaan järjestävänsä tänä keväänä tai koko vuonna perinteisiä tilaisuuksiaan tai esittelyjään. Kyseisen asian takia sitä osaa nyt arvostaa kaikkia saatuja/löydettyjä työtilaisuuksia :)

Eilinen päivä meni hyvin kokousten parissa, klo 10 menin Pokkisen Kokoomuksen hallituksen kokoukseen, klo 11 jatkoimme sääntömääräisellä kevätkokouksella ja klo 12 alkoi kunnallisjärjestön kevätkokous. Itse kun toimin myös paikallisyhdistyksemme tiedottajana, niin tänään saankin ruveta suunnittelemaan kevään jäsenkirjettämme :)

Tulevana tiistaina on jälleen nuorisolautakuntamme kokous, joten sitä odotellessa...

Kokoomuksen puoluekokoushan on 11. - 13.6. Jyväskylässä ja nyt olen ainakin varmistanut oman osallistumiseni sinne. Hotellihuone on varattu, sekä materiaalit ja iltajuhlan lippu tilattu - tuo pitkä viikonloppu tulee taatusti olemaan jälleen yksi kesän kohokohdista. Pari vuotta sitten puoluekokouksemme oli Tampereella ja siitä jäi kaikin puolin hyvä ja innostava fiilis. On mahtavaa tavata muutaman päivän aikana valtava määrä puolueemme porukkaa, joka puolelta Suomea ja kokoontuneena samaan paikkaan. Ihana nähdä myös niitä kokoomuslaisia ystäviä, jotka eivät täällä Oulun lähistöllä asu, ja yhteyttä heidän kanssaan tulee pidettyä pääosin vain puhelimitse, sähköpostein tai Facebookin kautta.

Ai niin, vieraskirjaani oli ilmestynyt joitain uusia viestejä... Kainuun kundi oli muistanut minua - sydämelliset kiitokset onnitteluista! Hän kyseli mielipiteitäni noihin uraani- ja ydinvoima-asioihin. Myönnän suoraan, etten pahemmin tuohon uraanin talteenottoon ole ikinä perehtynyt, mutta etsinpä siitä tietoa vaikka heti tänään, ja kerron sitten omat tuntemukseni asiaan. Ydinvoimaa vastaan minulla ei ole koskaan ollut mitään ja eilenkin sitä joillekin puoluetutuilleni ihmettelin, miksi jotkut ihmiset kokevat sen ihan äärettömän pahana asiana. Mielestäni on tärkeätä, että voimme olla näissä asioissa omavaraisia, ja meidän kuuluu ottaa huomioon myös se, kuinka tällaiset urakat tuovat lisää työpaikkoja. Yksi itselleni tärkeä juttu on kuitenkin se, että mikäli sopivaa työvoimaa löytyy suomalaisten keskuudesta, niin työpaikkoja tarjottaisiin ensin ehdottomasti oman maamme kansalaisille.

Nim. "ukkomies", joopa joo... En usko, että jos aikuiset ihmiset asuvat samassa taloudessa, eli tässä tapauksessa minä ja äitini, niin se on mitään toisen helmoissa nyhväämistä. Hän oleskelee vapaapäivinään alakerrassa ja minä yläkerrassa - kahden kerroksen väkeä siis ;) Mutta ihan tosissaan en näe mitään järkeä siinä, että muuttaisin yksin johonkin vuokralle, vaikka oma talomme on loistavalla paikalla. Julkisen liikenteen yhteydet ovat valtavan toimivat, seutu on rauhallista, mutta lähellä sijaitsevat Citymarket, Bauhaus, ym. suuret liikkeet. Ja mikä tärkeintä nyt taas keväällä... Saan ruveta laittamaan pihaa kuntoon - tehdä kukkaistutuksia ja hoitaa kasvimaata :)

Ja mitä tuohon perheen perustamisasiaan tulee, niin ei todellakaan ole suunnitelmissa mitään tuollaiseen liittyvääkään... Tiedän jo, että haluan satavarmasti olla mukana seuraavissa kunnallisvaaleissa ja siitähän voi taas suunnitella seuraavaa etappia tulevaisuuteen ja eteenpäin politiikan saralla. Haluan todella rakentaa omaa elämääni, enkä edes miettiä muita hommia nyt. Ja kyllähän sitä voi jotain mukavaa miestä tapailla ilman mitään avioitumisia tai vastaavia ;)

Kiitokset myös Tompalle onnitteluista! Kyllä sitä jaksaa, kun saa tehdä niitä asioita, jotka todella kiinnostavat ja joista nauttii :) Oikein ihanaa (ja lumetonta) kevättä sinulle!

Kuullaan ja kirjoitellaan jälleen, nyt oikein mukavaa ja reipasta sunnuntaita teille!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat