torstai 10. maaliskuuta 2011

Enää reilu kuukausi vaaleihin!
Eilen, eli 9.3.2011 Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pekka Ravi oli vierailulla Oulussa - yllä olevassa kuvassa olen hänen (keskellä oleva), sekä kanssaehdokkaani Pekka Simosen kanssa tapaamassa äänestäjiä Kaakkurin Citymarketin edustalla. Meitä ehdokkaita oli hyvin paikalla, mutta muita ihmisiä kova tuuli ja hyinen ilma pelottivat pois. Kun on vuosia tehnyt vaalityötä (joko itselleen, tai muille), on kyllä tottunut seisoskelemaan ulkona vaikka missä ilmassa :)

Viikko sitten perjantaina, eli 4.3. osallistuin näiden vaalien alla ensimmäiseen vaalipaneeliini. Tuo paneeli pidettiin Himangalla, Raumankarin koululla ja muut puolueet olivat siellä edustettuina, paitsi Vihreät ja SDP. Kyseinen vaalipaneeli sujui oikein hyvin ja siitä innostuneena olenkin nyt parhaani mukaan kerännyt niitä lisää kalenteriini. Tiedossa ovat tässä vaiheessa ainakin 29.3. Vihannin lukiolla, 30.3. Muhoksen lukiolla, 31.3. Oulun Seta ry:n paneeli Oulussa Kirkkotorin koulutuskeskuksessa ja 11.4. Oulussa Karjasillan lukiolla.

19.3. Oulussa avataan jälleen Kokoomuksen Kahvila Korva - sen löydätte Torikadulta Oulu10 -rakennusta vastapäätä. Allekirjoittanut on siellä ainakin mahdollisimman paljon paikan päällä, joten tervetuloa jututtamaan, kyselemään ja muuten vaan kahvittelemaan! Kahvilassa oleskelun ohessa kierrän mahdollisimman paljon vaalipiiriämme, osin vaaliapulaiseni/ystäväni kanssa ja osin Keskustan ehdokkaan, Juho Mattilan seurassa. Kyllä me pystymme vaalityötäkin tekemään yhdessä yli puoluerajojen :)

Viime päivien aikana olen kirjoittanut muun muassa Kalevaan, Vaalipuheita -sivustolle ja sen jutun julkaisua nyt vain odotan. Sen lisäksi olen kirjoitellut juttuja puolueemme lehtiin ja tänään täytyy vielä täyttää viimeiset vaalikoneet - koneella on siis tullut vietettyä aikaa kiitettävästi...

Tähän alle olen koonnut taas muutamia linkkejä nettijuttuihin ja pari viimeistä menevät suoraan Kalevan blogiini. Tutustukaa niihin, mikäli mielenkiintoa löytyy :)

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=50001%3Amaakunta-haastaa-kokoomuksen-oululaisrintaman&catid=89%3Aeduskuntavaalit-2011-ei-vaihtuva-artikkeli&Itemid=30

http://www.mtv3.fi/uutiset/vaalit/index.shtml/arkistot/kotimaa/2011/03/1286360/nama-julkkikset-pyrkivat-arkadianmaelle---katso-lista

Yleensä en noihin nettikirjoituksiin mitään kommentoi, mutta tuossa yllä olevassa jutussa se onnistuu suoraan Facebookin kautta ja omalla nimellä. Siksi luettuani muutaman aiemman kommentin, minun oli pakko lisätä sinne omasta puolestani seuraavanlainen "tervehdys":

"Se, että on aiemmin ollut julkisuudessa ei tarkoita, ettei voisi olla kiinnostunut myös muista asioista. Itse olen ollut politiikassa mukana yli 10 vuotta ja tällä hetkellä toimin useassa luottamustoimessa Oulun kuntapolitiikassa. Ei ihmisen kuulu olla niin yksipuolinen, ettei voisi olla kiinnostunut monista eri asioista tai ettei hän voisi kasvaa ja aikuistua ihmisenä. Ennakkoluuloista edes osittain luopuminen voisi tehdä hyvää monille ;)"

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1284564/julkkisehdokkaiden-vaalibudjetit-nollasta-kymmeniin-tuhansiin-euroihin--lue-lista

http://www.iltalehti.fi/vaalit/2011030313278508_vl.shtml

http://www.iltalehti.fi/vaalit/2011030913332682_vl.shtml

http://homofobia.fi/?sivu=eduskuntavaalit-kommentit&vp=14

http://www.kaleva.fi/pohjoisen-aani/blog/66767#bl891070

http://www.kaleva.fi/pohjoisen-aani/blog/66767#bl890888


Palataan asiaan jälleen - oikein mukavaa loppuviikkoa ja kevään odotusta teille kaikille!
Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat