tiistai 1. maaliskuuta 2011

Flunssan kourissa kohti kevättä! Tervetuloa maaliskuu :)Pariin viime viikkoon on mahtunut politiikkaa, hiihtolomailua ja sairastelua. Sairaana ja ns. sängynpohjalla olen vieläkin; ääni käheänä, koko ajan niistäen ja kuumeillen. Kauhulla jännään, kauanko tässä pitää sairastaa... Kavereilla kun tämä tauti on kestänyt useita viikkojakin. Eniten ärsyttää, kun ei saisi tehdä oikeastaan mitään, ja pitäisi vain levätä. Allekirjoittanut kun on hieman malttamaton luonne, niin tällainen on todella hirveätä. Toisaalta sitten kun tästä kunnolla paranee, osaa sitä kunnolla ainakin arvostaa :)

Kuten yllä olevasta kuvastakin voitte päätellä, ministeri ja puolueemme puheenjohtaja Jyrki Katainen oli visiitillä Oulussa, 22.2. Kokoomus kuuntelee -päivän merkeissä. Itse olin tapaamassa häntä Oulunsalon kauppakeskus Kapteenissa ja iltapäivällä kävin vielä kuuntelemassa hänen innostavaa puhettaan Kirkkotorin koulutuskeskuksessa. Siellä en tosin kauaa voinut olla, koska samaisena iltapäivänä oli myös nuorisolautakuntamme kokous. Ihmisiä oli hyvin paikalla Kataista tapaamassa, kuuntelemassa ja jututtamassa koko päivän ajan eri paikoissa - hienoa oululaiset!


Lavalla piirimme puheenjohtaja Tomi Kaismo ja Kokoomuksen
puheenjohtaja Jyrki Katainen

Toissa viikonloppuna ilmestyi jo pitkään odottamani Iltalehden tekemä iso yhteishaastattelu minusta ja Keski-Suomen vaalipiirin ehdokkaasta, Essi Pöystistä. Juttu tehtiin tammikuun lopulla eduskunnassa ja meidän lisäksemme siihen haastateltiin myös kahta kansanedustajaa, Timo Heinosta ja Ben Zyskowiczia. Juttu oli erittäin hyvä ja kuviin olin myös tyytyväinen. Tässä alla vielä muutamia kuvia tuohon päivään ja juttuun liittyen.

Viime viikko oli Oskarin hiihtoloma, kuten kaikkien muidenkin Etelä-Suomessa asuvien ja hän tuli sitä heti maanantaina pohjoiseen viettämään. Samainen maanantai, eli 21.2. oli myös hänen syntymäpäivänsä, joten saimme juhlistaa sitä täällä yhdessä :) Keskiviikkona 23.2. lähdimme Iso-Syötteelle ja siellä viihdyimme perjantaihin, eli kahden yön yli. Toinen osapuoli sai rauhassa lasketella ja itse keskityin vain rentoutumiseen. Majoituspaikkamme oli Hotelli Iso-Syöte ja erityismaininta on pakko antaa heidän huippumukavalle henkilökunnalleen, sekä erittäin hyvälle ravintolalle maittavine tarjoiluineen. Suosittelen todella lämpimästi teille kaikille!

Loma oli siis aivan ihana, vaikka molemmat sairastuimmekin tähän mielettömään flunssaan - yöt menivät "mukavasti" valvoen ja yskien... Huh huh!


Reissuun lähdössä Oskarin kanssa :)


Näkymä hotellihuoneestamme


Talven kaunein auringonlasku 25.2.2011 Syötteellä

Löysin helmikuun lopulla Iltalehden nettiversiosta pari mielenkiintoista juttua vaaleihin ja meihin ehdokkaisiin liittyen, linkit niihin löydätte tästä alta. Kaksi viimeisintä linkkiä ovat Plazan juttuun, jossa olen viikon vieraana, sekä Facebookin ehdokasryhmääni.
Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat