maanantai 26. marraskuuta 2012

Tehoshoppausta, upea York ja kaunis Middlesbrough!


En osaa enaa sanoin kuvailla, kuinka ihanat nama Englannissa viettamani kolme viikkoa ovat olleet! Tama matkani on ollut yksi ihanimmista ikina; uusia kauniita paikkoja, upeita maisemia, loistotyyppeja, mahtavia vaateliikkeita, ja ennen kaikkea rakkautta. Yorkissa vierailimme viime viikon tiistaina, eli 20.11. - alla olevat kuvat ovat silta reissulta... Yorkiin matkasimme junalla (alle tunnin matka) ja ensiksi suuntasimme suureen rautatiemuseoon, jossa vietimme mielenkiintoiset pari tuntia :) En ole mikaan hirmuinen museoiden ystava, mutta tuolla oikeasti viihdyin, tai ehka kaikki todellakin on aina seurasta kiinni ;) 

Muru :)








Veturit ja junat olivat yllattavan massiivisia - jopa mina 177 cm pitka tyyppi tunsin itseni ihan minikokoiseksi ;)



Museosta suuntasimme kavellen Yorkin vanhaan kaupunkiin, jossa olisi ihana viettaa jossain vaiheessa romanttinen kaupunkiviikonloppu. Kaunis, vanhoja rakennuksia taynna oleva kaupunki, johon on helppo ihastua! Ja ne kaupat!!!
















Talla Yorkin matkalla paasin jalleen joulutunnelmaan! :)






Tuon Yorkin reissun jalkeen olemmekin sitten viettaneet muutamat viime paivat ihan vain taalla Middlesbroughissa kiertaen suuria ostoskeskuksia ja mina olen jaanyt taysin koukkuun paikallisiin vaateliikkeisiin! Primark, New Look ja Matalan ovat uudet suursuosikkini! Upeita, edullisia ja tyylikkaita vaatteita... Mita muuta sita tytto haluaisi..? ;) Olen aina rakastanut myos musiikkia ja elokuvia, joten meinasin reveta riemusta, kun loysin varsinaisen paratiisin... Yksi punta on noin 1,3 euroa ja tuolta liikkeesta sain haluamani 6 cd:ta ja 3 dvd:ta 10 punnan yhteishintaan! Ah! Levyjen, leffojen ja vaatteiden lisaksi olen nyt hankkinut kaikki haluamani jouluostokset, seka kauneudenhoitotuotteet - olenkin pyytanyt, ettei Dennis vie minua enaa yhteenkaan kauppaan, koska tulen siella nakojaan ihan hulluksi! :)


Ihana Middlesbroughin keskusta





Eraalla klubilla olemme viettaneet aina viikonloppuillat ja sinne pukeudutaan aina hieman paremmin, joten uusien mekkojeni hankintaan on ollut todella hyva syy..! Joka viikonloppu siella on eri bandit ja showt, joten siella todella viihtyy :) Monesti menemme sinne isommalla porukalla, johon kuuluvat mm. Denniksen lapset, seka muutamat ystavat - he kaikki ovat ihan loistoseuraa ja ovat ottaneet minut avosylin vastaan :) Tuosta kertoo hyvin myos se, etta viime perjantai-iltana vietimme tyttojen iltaa Denniksen nuorimman tyton (Emman, 27 v.) kanssa. Lahetimme Denniksen kaverinsa kanssa klubille ja jaimme kahdestaan kotiin :) Hankimme herkkuja, viinia ja Dirty Dancing -leffan, josta molemmat todella tykkaamme. Hanesta on tullut tosi hyva ystava minulle, ja han on aarimmaisen onnellinen siita, etta olen kihloissa hanen isansa kanssa. Han nakee sen, etta teemme toisemme onnellisiksi :)

Klubille menossa :)
Lennan takaisin Suomeen 5.12., joten saan nauttia taalla olostani viela runsaan viikon verran. Kaikki Suomesta raahaamani vaatteet ja tavarat jatan tanne, mukaan Suomeen otan vain uudet kamppeeni ja joulutavarani. Takaisin Englantiin tulen kuitenkin jo tammikuun lopulla, joten eipa sita kaikkia vaatteita tuossa ajassa ikina tule kaytettya. Elin ns. kaukosuhteessa myos viimeksi, kun olin kihloissa - mina Oulussa ja suhteen toinen osapuoli Helsingissa. Talla kertaa valimatka on merkittavasti pidempi, kun asumme kahdessa eri maassa, mutta tunnen Denniksen ja taman paikan paljon laheisemmaksi, kuin exani ja Helsingin. Tuo on ollut todella omituista, mutta erittain hienoa huomata! Kun olen taalla ja Denniksen kotona, tunnen oloni kaikin puolin kotoisaksi ja tervetulleeksi :)


Kuullaan ja kirjoitellaan taas pian!

Teidan Jasmin

8 kommenttia:

  1. Oot tosi kaunis ja ootte hieno pari Denniksen kanssa! Mahtavia kuvia Englannista, haluaisin itekin sinne!
    Oot vuosien aikana vaan kaunistunut ja kuviasi on aina ilo katsoa.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana pari ! itse asun keski-euroopassa (kohta 6 vuotta),elän myös kaukosuhteessa tällä hetkellä.seuraan blogiasi usein ja toivotan onnea sinulle ja dennikselle.Olet todella kaunis ja ehdoton suosikkini.postiivinen ja aurinkoinen
    kaikkea hyvää jatkossa :)
    nim:tyttö-82

    VastaaPoista
  3. Itse en uskoisi ihastuvani noin paljon vanhempaan mieheen mutta vaikutatte oikeasti onnellisilta joten onnea minultakin.

    VastaaPoista
  4. Se mitä minä muistan parhaiten Lontoon ajoiltani on hävyttömän kylmä asunto,.no joo, mitä nyt rakkaus vähän lämmitti.
    Tuosta ikäerosta ei kyllä kannata välittää, ikä on numeroita paperilla, ja tyhjän puhujia riittää. Koittakaa voida.

    VastaaPoista
  5. Heippa Jasmin! Vuosia kaukosuhteessa opiskeluitten vuoksi eläneenä tiedän, että kyllä suhde voi toimia ja onnistua välimatkasta huolimatta. Nykyään ollaan jo saman katon alla kera kahden lapsen ja suhteemme toimii edelleen :) Nautithan jokaisesta hetkestä rakkaasi kanssa! Terkuin, Milly :) PS. Ihania kuvia, kyllä tulvii muistot mieleen omista Englannin kokemuksista. Upeita paikkoja!

    VastaaPoista
  6. Lumoava nainen ja onnea toivon kovasti teille kummallekkin Jasmin ja Dennis. Rakkaus on aina mahtava asia ja jos jotkut ei osaa sellaista arvostaa niin antaa niiden onnettomien itkee ja valittaa! Onnellinen oon suhteenne ja kihlautumisenne johdosta! :*

    VastaaPoista
  7. Jasmin miksi unohdat vanhat ystäväsi.

    VastaaPoista
  8. Tervehdys teille <3

    Aivan ihania kommentteja olette tanne kirjoittaneet, kiitos niista ihan mielettomasti!
    Luojan kiitos teista fiksuista ja sydamellisista tyypeista! :)

    Viimeiseen viestiin liittyen voin vain kysya, etta ketakohan tarkoitat? Parhaimmat ystavani ovat kuuluneet elamaani jo vuosien ajan, ja ystavinani pysyvat sellaiset ihmiset, jotka ovat rehellisia ja lojaaleja. Jotkut kaverit vain tipahtavat joskus pois matkasta, mutta sellaista sattuu jokaiselle. Harmillista, mutta totta.

    Nyt kauniita unia kaikille, vastailen aina tatakin kautta teille, kun uusia viesteja tanne saapuu :)

    Jasmin

    VastaaPoista

Osallistujat