perjantai 2. marraskuuta 2012

Valmiina myös töihin ;)

 
 
Olen monesti lukenut juttuja toisista julkisuudesta tutuista henkilöistä, jotka valittelevat sitä, ettei heitä palkata normaaleihin töihin ja se kyllä pitää paikkansa erittäin hyvin. Tuonkin asian vuoksi minulle on ollut helpompaa olla viime kesät töissä Kreikassa; kukaan siellä ei välitä menneisyydestäni tai syrji minua sen vuoksi.
 
Olen Suomessa hakenut jo monen vuoden ajan ns. oikeita töitä mm. matkailualalta, jolta myös ammattitutkintoni on. Sen lisäksi olen hakenut monia muitakin hommia, joihin esim. tietotekniikkataitojeni vuoksi olisin varsin pätevä. Toki voin tehdä ja teenkin keikkajuttuja aina välillä, mutta kyllä sitä tässä iässä jo kaipaa säännöllistä työntekoakin. En ole sellainen ihminen, joka pystyy ainoastaan tekemään pinnallisia juttuja ja töitä, vaan haluan myös niitä normaaleja asioita elämääni - monet julkkikset vain ovat saaneet aikaan sellaisen kuvan ihmisten mieleen kaikista julkisuudesta tutuista henkilöistä, ettei heille/meille kelpaa mikään tavallinen asia. Useat ihmiset ajattelevat yleistäen siten, että tunnetut henkilöt ainoastaan mainostavat jotain ilmaisten tuotteiden toivossa, käyttävät kaiken aikansa itsensä puunaamiseen tai eivät vain kykene tekemään mitään, missä voisi katkaista tekokyntensä...
 
Se on oikeasti harmi, sillä samaan aikaan kun paheksutaan sitä, mikseivät julkisuudesta tutut ihmiset tee oikeata työtä, monet myös naureskelevat sille, kun julkkikset hakeutuvat oikeiden töiden pariin. Suomessa ei voi elää pelkällä julkisuudella, esim. Amerikan ja Englannin tyyliin - mm. noissa em. maissa kaikki tosi-tv -julkkiksia myöten tienaavat miljoonia haastatteluillaan yms. Täällä meillä se on hieman eri asia ja se olisi kaikkien hyvä muistaa ;)
 
Julkisuutta paljon hienompaa on myös se, jos sinut noteerataan ihan oikeilla työmarkkinoilla ja sinulle annetaan todellinen mahdollisuus elämässä etenemiseen! Silloin sitä huomaa, että myös muut arvostavat sinua, eivätkä halua vain lukea sinusta ja elämästäsi :)Kauniin äitini kanssa :)

Teidän Jasmin

Osallistujat