torstai 21. helmikuuta 2013

Pieni ja kaunis Great Ayton seka uusia "ystavia" ;)


Tassa teille jalleen terveisia kuvien muodossa - tanaan menimme pyynnostani tutustumaan Great Ayton -nimiseen kaupunkiin, se on pieni paikka ja erittain kaunis sellainen :) Rakastan vanhoja englantilaisia rakennuksia ja taloja, siksi mielellani niita ihailen ja kuvaan. Tuon kaupunkivierailun jalkeen kiertelimme Denniksen autolla maatiloja, niittyja ja laaksoja... Olin taysin lumoutunut kaikesta ja reissullamme "tormasimme" myos muutamaan hevoseen ja suloiseen poniin :) Onneksi he asuvat niin lahella meita, etta heita voin menna tapaamaan toistekin :) Eniten kuitenkin odotan sita, etta saan nahda nama samat upeat paikat kesalla!
















Molemmat ihan jaassa kovan tuulen takia! ;)






Huomenna onkin jalleen jo perjantai ja olen ollut taalla nyt yhteen putkeen tasan kuukauden; aika suoraan sanottuna juoksee taalla ollessani! Huomenna suuntaamme lahikaupunkiin nimelta Redcar - se on yksi seka minun etta Denniksen suosikkipaikoista taalla :) Illalla varmaankin eraalle klubille ja siitahan se viikonloppu taas kunnolla alkaakin ;)

Kuullaan taas pian!

Teidan Jasmin xxx


4 kommenttia:

  1. Sie oot kaunis! Ihan maamme kaunein, aito ja luonnollinen kaunotar ja viel fiksukin! Wau!!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania hevosia...onkohan ne ratsatuskäytössä? Ainakin vaikuttavat kovin seurallisilta :)

    VastaaPoista
  3. Upeita hevosia; tuo ylipitkä otsatukka vain ihmetyttää ;-). Hienoja kuvia, kiitos niistä!

    VastaaPoista
  4. Tosi ihania hevosia! ja olen kyllä kanssasi samaa mieltä englantilaisten rakennusten ja maisemien kauneudesta, siellä silmä lepää ja sielua ravitaan.
    t. Zuzuu

    VastaaPoista

Osallistujat