maanantai 16. helmikuuta 2009

Pelejä ja kokouksia


Kuva: www.acoulu.fi ; Tapani Pikkarainen

Vaihteeksi olen saanut viettää maanantaita lepopäivänä. Koko viikonlopun toimin kuuluttajana/juontajana Umbro Cupin talviturnauksessa Oulun Arina Areenalla, joten tänään on ollut hyvä viettää aikaa ihan vaan kotosalla. Jalkapallo on aina ollut minulle melko vieras laji ja jääkiekkoa on tullut seurattua huomattavasti enemmän. Tuossa kuuluttajan hommassa lajista oppii kuitenkin yllättävänkin nopeasti uusia asioita. Eilisessä pronssipelissä voiton vei torniolainen TP-47, kun kokkolalainen KPV jäi ilman sijoitusta. Finaalipelissä kotijoukkue AC Oulu taisteli hienosti voittoon, jättäen PS Kemin hopealle. Toivotaan, että noissa kuvioissa saan olla mukana myös tulevana pelikautena :)

Hei Maarit! Olitpa käynyt jättämässä piristävät terveiset vieraskirjaani! Tottahan toki muistan, kun äidin kanssa mietimme, mitä sinulle ostamme koulutiesi alkaessa :) Hyvä, että Nalle Puh toimii ja kelpaa vieläkin! Äitikin on tänään ensimmäistä päivää töissä tuon hänen yli kahden kuukauden sairaslomansa jälkeen...

Kuten jo aiemmassa kirjoituksessani kerroin, Oulussa on huomenna tuo ensimmäistä kertaa järjestettävä "Lasten ja nuorten kaupunkikokous". Päivä alkaa klo 10.00 kaupunkikokousta edeltävällä jumalanpalveluksella Tuomiokirkossa. Sitä seuraa lasten ja nuorten kulkue Tuomiokirkolta kaupunginteatterille n. klo 10.35 alkaen ja varsinainen kokous on klo 12.00 - 14.00 teatterilla. Odotan huomista kyllä mielenkiinnolla ja uskon, että tämä kaupunkikokous houkuttelee muitakin kaupunkeja samanlaiseen toimintaan.

Mukavaa viikkoa teille - nauttikaa talvesta ja koittakaa kestää pakkasia! (Meillä ollut aamusta lähtien n. -20 astetta...)


Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat