sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Hurmaavaa helmikuuta

Nyt on taas aloitettu vuoden lyhin kuukausi - tämän jälkeenhän se kevätkin alkaa kunnolla :)Heti tähän alkuun kiitokset Kakelle terveisistä. Kyllähän minä olen aina toimeen tullut ja tottunut pärjäämään siten, ettei tarvitse valittaa. Tuon tarkemmin noista finanssipuolen asioista tuskin tarvitseekaan täällä (tai muualla) kirjoitella.

Kuluneella viikolla "kuntapolitiikan iltakoulu" jatkui jälleen - opiskelun ohessa saamme varsin hyvin tutustua myös muiden puolueiden edustajiin. Enitenhän sitä on aina ollut omiensa kanssa tekemisissä, joten tuo uusien tuttavuuksien hankkiminen yli puoluerajojen on erittäin tervetullutta.

Ensi tiistaina meillä on luvassa ensimmäinen kokous uuden nuorisolautakuntamme kesken. Sen myötä starttaamme nelivuotisen kautemme käyntiin ja pääsemme tapaamaan kaikki ryhmämme jäsenet. Olen syystäkin innoissani, sillä kyseessä on samalla myös ensimmäinen lautakuntakokoukseni ikinä. Tätä sitä on odotettu ja siihen panostettu - toisaalta nythän ne työt vasta alkavat :)

Uutisten mukaan puolueista on loikittu reippaanlaisesti parempien paikkojen perässä viime syksyisten vaalien jälkeen. Jokainen saa tietenkin tehdä, niin kuin itse tahtoo, mutta kovin vahvaa aatetta tuollaiset henkilöt eivät voi omata. Vaikka ihminen olisi kuinka pettynyt siihen, millaisia paikkoja oma puolue on saanut tai vaatinut vaalien jälkeen, niin melko heppoisin perustein useat silti jättävät "laivansa". Itse en olisi koskaan edes voinut kuvitella liittyväni muuhun puolueeseen, kuin Kokoomukseen. Viime mittauksissa Kokoomus on ollut selvästi Suomen suosituin, mutta vaikka se olisi millä sijalla, kuuluisin silti tähän mahtavaan ryhmään. Suosio on tietysti hyvä asia, muttei suinkaan minulle se tärkein. Tärkeintä on, että saa kuulua sellaiseen porukkaan, jonka kanssa jakaa saman aatteen ja johon uskoo ja luottaa. Ehdokas ja puolueen jäsen edustaa aina myös puoluettaan, ja monet äänestäjät etsivät ehdokkaansa heille sen oikean puolueen riveistä. Eräs henkilö ehdottikin, että valitun edustajan kuuluisi istua kautensa sen puolueen nimissä, josta hänet on valittu. Ei mikään huono ehdotus ja tuolla tavalla ainakaan äänestäjät eivät tulisi petetyiksi.

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa teille, palaamme asiaan jälleen!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat