tiistai 20. lokakuuta 2009

Flunssan kourissa...taas...

En ymmärrä, miksi tämä nuha ei voi jättää meikäläistä jo kokonaan rauhaan - allekirjoittanut on ulkoillessa kulkenut normipukeutumisen lisäksi vanttuut käsissä, kaulahuivi kaulassa ja pipo päässä. Silti olen jälleen onnistunut palelluttamaan itseni... aargh!

Toinen viime päivinä raivostuttanut asia on liittynyt puhelimeeni ja tietokoneeseeni. Tiedättekö sen omituisen asian, kun joku ei toimi, niin mikään muukaan ei toimi? ÄR-SYT-TÄ-VÄÄ. Kaikki koneet ovat kyllä kettuilleet kunnolla, mutta nythän nämä näyttävät jälleen virkistyvän - hyvä niin, koska muuten nämä olisivat varmasti lentäneet ikkunasta pihalle ;) Minäkö temperamenttinen tai helposti ärsyyntyvä?? Toisaalta luulen puhelimeni tukehtuvan sisältönsä vuoksi... Kuvia gallerian täydeltä ja yli tuhat viestiä tallessa - mitenpä niitä raaskii ruveta poistamaan..? Nämä ovatkin näitä elämän vaikeita kysymyksiä ;) Huh huh!

Tänään on joka tapauksessa pakko raahautua pihalle ja kohti nuorisoasiainlautakuntamme kokousta. Toisaalta uskon sen ja mukavien ihmisten seuran piristävänkin minua :) Sen jälkeen saan vielä nauttia ihanien likkafrendieni seurasta kahvittelun merkeissä, joten kyllä tämä ärsyyntyneisyys tästä vielä hoituu pois.

On kyllä hieman harmittanut se, että tänään on ollut tosi nätti ja aurinkoinen ilma, enkä ole hirveästi viitsinyt olla ulkosalla. Nyt ollaan päästy muuten ihan oikeaan asetteluun säiden suhteen, esim. Oulussa tänään ollut tuollainen viitisen astetta lämmintä ja Lapin suunnalla lämpötila on ollut nollassa - jossain vaiheessahan päivittelin täällä sitä, kun meillä lumikin satoi aiemmin, kuin pohjoisemmassa osassa Suomea.

Palataanpa asiaan jälleen viikolla - pukeutukaa lämpimästi ja yrittäkää pysyä terveinä!

Teidän Jasmin


Ps. Eräässä torstaina ilmestyvässä lehdessä on luvassa (uskoakseni ainakin) ihana ja lämminhenkinen haastattelu ja kotiesittely - voitte sitten parin päivän päästä bongailla sen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat