keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Keskiviikon terveiset :)

Varautukaa lukemaan valitustani huonoista ilmoista ensi vuoden kevääseen saakka... Olen ihminen, joka kaipaa valoa, aurinkoa ja lämpöä - silloin jaksan tehdä mitä vain ja kaikki on hienosti :) Klo 17 suuntaan paikallisyhdistyksemme (Pokkisen Kokoomuksen) hallituksen kokoukseen, ja ajatuskin ulkona liikkumisesta saa aikaan kylmiä väreitä, hrrr...

Tänään tuuli on riepotellut kunnolla heti aamuyöstä lähtien ainakin meillä Oulussa ja taivaalta on tullut niin vettä, kuin räntääkin. Voisihan tuo sää olla kyllä huonompikin... Helsingin suunnalla kärsitään ainakin kovasta merenkäynnistä ja joitain laivavuorojakin on taas jouduttu perumaan. Myrskyävästä säästä johtuen useat lennot ovat myöhästelleet ainakin aamusta ja lentokone olisi muutenkin viimeinen paikka, missä tuollaisella tuulella haluaisin olla. Teidän ei tarvitse muuten enää seurata säätiedotuksia, kun käytte vaan katsomassa uusimmat tiedot aiheesta täältä ;)

Kiitos sinulle Kauko jälleen kehuista ja olipa nim. "Jasminfani forever":kin löytänyt tiensä vieraskirjaani! Sydämelliset kiitokset nätistä viestistäsi - ja samat sanat sinulle :) Mukavaa syksyä myös sinne, missä ikinä oletkaan.

Ihana turkulainen ystäväni lähetti tänään minulle kuvan hänen suloisesta Noora-tyttärestään, joka piristi mieltäni todella paljon. Noora on nyt jo (omituisen?) pitkään halunnut kuunnella single-levyäni, jossa on siis vain kaksi ensimmäistä kappalettani. Hänen äidillään rupeavat hermot menemään pikku hiljaa siinä vaiheessa, kun kappaleet on soitettu noin 15 kertaa putkeen... Laitan teillekin tänne nähtäväksi tuon kuvan, jossa Noora on "aarre" kädessään ;)
Hellyttävä!! Ei tähän voi muuta sanoa. Lapset ovat kyllä ihania - he kun jostain tykkäävät, niin sen tietää olevan täysin aitoa :)

Nyt lähden toppaamaan itseäni, että tarkenen siirtyä ulkoilmaan. Palaamme jälleen asiaan - mukavaa viikon jatkoa teille!


Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat