keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Lepopäivä :)

Tämän päivän pyhitän täysin lepäämiselle ja pyrin pääsemään eroon tästä samperin räkätaudista..! Ei sitä vaan tunne oloaan kovin hehkeäksi, kun näyttää Petteri Punakuonolta. Eilinen lautakuntamme kokous ja ystävien seura sen jälkeen kyllä piristivät, kuten ennustelinkin, mutta tukkoisuus palasi heti nukkumaan mennessä.

Tänne tulin nyt pääasiassa kirjoittelemaan nim. "Jensky-88":n vieraskirjaani jättämän viestin vuoksi. Kiitos! Parhailta tuntuvia kommentteja ja terveisiä ovat juuri ne, joissa te ihanat ihmiset sanotte, että saan teidät paremmalle tuulelle ja kehutte kirjoituksiani hyväntuulisiksi :) Sellainen pyrin itsekin olemaan, koska mitäpä se negatiivinen asenne auttaisi minkään asian suhteen..? Vuosien aikana olen oppinut nauramaan itselleni, eikä asioita tai itseä pitäisi ikinä ottaa liian vakavasti.

"Jensky-88" kyseli myös käyttämästäni Nomination -korusta, joka kuvissanikin täällä blogissa on näkynyt. Sain kyseisen korun tämän vuoden elokuussa syntymäpäivälahjaksi eräältä ihanalta ystävältäni, ja ranteessa se on siitä asti pysynytkin. Symboleina siinä ovat leijona ja kaksi tähteä - horoskooppimerkkinihän on leijona ja tähtikuviot toistuvat myös tatuoinneissani. Ne olivat siinä jo korun saadessani, enkä ole siihen ainakaan vielä muita hankkinut, se on nimittäin aika täydellinen minulle juuri tuollaisena. Kyseistä korua toivoin lahjaksi itse asiassa äidiltäni, joka oli kokonaan sen unohtanut... Voit kuvitella positiivisen hämmästykseni, kun avasin ystäväni lahjan ja sieltähän se löytyi - vastoin luulojani hän ei ollut aiheesta edes puhunut äitini kanssa, vaan näköjään sitä jotkut vaan voivat tuntea toisensa noin hyvin :) Oikein ihanaa talven odotusta myös sinulle "koru-samikseni"!Mukavaa viikon jatkoa teille kaikille, kirjoitellaanpa jälleen puolin jos toisinkin!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat