tiistai 13. lokakuuta 2009

Huomenna juhlimaan!Oulun City-lehden Kaupungin Paras -juhlat järjestetään huomenna Oulussa ravintola Gloriassa. Itse toimin illan juontajana ja odotan huomista kyllä hyvin mielin. Palkittavat ovat Oulusta, Rovaniemeltä ja Kemistä ja yhteensä heitä on 25 kappaletta, joten mielenkiintoinen ilta on luvassa. Kutsuvierastilaisuutemme alkaa klo 19 ja vapaa pääsy kaikille on klo 21 alkaen - palkintoja alamme jakamaan n. klo 21.30. Täten toivotan myös blogini oululaiset ja lähistöllä oleskelevat lukijat lämpimästi tervetulleiksi viettämään iltaa seurassamme huomenna ravintola Gloriaan!

Minähän olen täällä pitkin vuotta "jankuttanut" halustani mennä Turkuun ja ylipäänsä Etelä-Suomeen päin kiertelemään ja tapaamaan tuttuja pitkästä aikaa. Enpä ole sitä sitten vieläkään saanut aikaiseksi, aina on muka tullut jotain muuta puuhaa ja kun tuo kesäkin hurahti kaverin kanssa pitkin pohjoista (muun muassa Rovaniemellä, Kuusamossa ja Taivalkoskella) mökkeillessä.

Tänään kuitenkin puhuin pitkään ystäväni kanssa ja mietimmekin, että voisimme marraskuun aikana Helsinkiin päin suunnistaa - ensi kuussa siellä järjestetään muun muassa Häämessut, joihin hänen kanssaan voisin mennä tutustumaan. Samantyyliset messut järjestetään kyllä Oulussakin alkuvuodesta, mutta Helsingin kaikki messut ja tapahtumat ovat "hieman" eri mittakaavan juttuja, kuin täällä olevat. Erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia on sitä paitsi todella mukavaa ja mielenkiintoista kiertää :)

Oikein ihanaa illan jatkoa teille ja kuullaan lisää viikon varrella!Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat