maanantai 14. marraskuuta 2011

Hyvä, etten "kadonnut" viidakkoon tässä seurassa... ;)


Alkukesästä, ennen lähtöäni Kreikkaan, minulle soitettiin ja laitettiin sähköpostia eräästä tuotantoyhtiöstä. He kyselivät, olisiko minulla kiinnostusta ja intoa lähteä mukaan johonkin selviytymisohjelmaan, joka kuvataan nyt loppuvuodesta jossain kaukaisessa paikassa. Ehdotus kuulosti mielenkiintoiselta ja ajattelin, että kesän kuntoiltuani voisin hyvinkin tuohon osallistua. Minun oli määrä tavata ohjelmasta vastaavat ihmiset palattuani takaisin Suomeen elokuun lopulla, mutta tuo jäi sitten toteutumatta, koska olin Kreikassa 2 kuukautta myöhempään, kuin alunperin oli tarkoitus. Koska kesäni ja syksyni olivat niin upeat ja sain jo viettää 4 kuukautta lämpimässä ja auringossa, en hirveästi harmitellut sitä, etten pääsisi projektiin mukaan. Ja nyt olen Todella iloinen siitä, että asia meni näin...

Näin juuri muutaman nimen sisältävän listan Hymyn nettisivuilta heistä, jotka ohjelmaan osallistuvat - jutun mukaan mukana ovat muiden muassa M. Aitolehti, H. Kalinainen, Maisa Torppa ja Susanna Sievinen. Jep, tuo olisi ollut formaatin vuoksi kiinnostava kokemus, ja on mahtavaa testata itseään aina sen suhteen, miten mistäkin selviää, mutta on sanomattakin selvää, että en jaksaisi henkisesti tuon porukan keskellä. Tykkään kyllä esiintyä ja olla esillä, tavata uusia ihmisiä, nähdä uusia paikkoja, ja saada uusia kokemuksia - en kuitenkaan ole ikinä hakenut ystäviäni julkkisten joukosta, enkä todella kestä pinnallisuutta. Tämä kesäkin oli sen vuoksi niin mahtava kokemus, että sain olla tiimissä eri maista tulevien kollegoideni kanssa, ja sain olla ihan vain Jasmin, enkä SE Jasmin. Hyvä siis näin - yritän nauttia Suomen talvesta, ja samalla saan pitää mielenterveyteni :)


Löysin muuten eilen erään kaverini Youtubeen laittaman videon, jossa opetan pomoni kanssa (minä mustassa leningissä ja pomoni "hienosti" kultaisen hattunsa kanssa...) La Colita -klubitanssia Blue Bay -hotellin vieraille jonkin iltashowmme jälkeen - oi noita ihania, hauskoja muistoja :) Linkki tässä alla:
http://www.youtube.com/watch?v=9tlIEquxjpw&feature=share&noredirect=1

Huomenna pääsen pitkästä aikaa osallistumaan nuorisolautakuntamme kokoukseen, joissa varajäseneni on minua hienosti tuurannut ulkomailla oloni ajan - nyt on kuitenkin ihana päästä jälleen mukaan kunnallispolitiikkaan ja tavata kaikki lautakuntamme jäsenet :)

Kirjoitellaan jälleen!


Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat