sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Kohti joulua ja uuden presidentin valintaa


Enää tosiaan reilu kuukausi ja joulu on jälleen ovella - vuodet kuluvat pelottavan nopeasti! Joulumenuni on jo valmiina, eli tiedän taas jo tarkalleen, mitä kokkailen ja leivon joulunpyhiksi. Lahja-asiat ja -ideatkin ovat jo ehtineet hieman selkiintyä - täytyy vaan kuunnella tarkkaan, mistä läheiset tykkäävät ja mihin he kaupoissa ihastuvat :) Itselleni olen viime aikoina ostanut "lahjoja" jo ihan tarpeeksi - en tiedä, mikä minuun on iskenyt, sillä viime viikot olen raahannut kassitolkulla uusia vaatteita kotiin. Tai sitten suren muutaman kuukauden eroani Kreikasta samoin, kuin monet tekevät esim. seurustelun tai parisuhteen loppumisen jälkeen ;) Suurin syy hetkittäiseen alakuloon ja oikeasti kovaan väsymykseen on tuo hirveä pimeys - sen keskellä sitä haluaakin piristää itseään vaikka millä mukavalla! Ja pakko myöntää, että nykyään laihduttuani reippaasti, on hauskempaa ja kivempaa hankkia uusia vaatteita; kaikki istuvat niin paljon paremmin päälle, kuin aiemmin. Tästä kunnosta tulen todellakin pitämään kiinni!

Joulun ja uuden vuoden välissä piipahdan varmaan pikaisesti myös Helsingissä ja osallistun eräälle risteilyllekin ystävieni kanssa. Muutoin seuraavat kuukaudet olen ihan täällä Oulussa ja iso osa ajastani meneekin Oulun Cafe Niinistössä, joka avataan keskelle kaupunkia 4.12. Ne kaksi kuukautta ennen vaaleja tulevat menemään nopeasti mukavan kahvilatoiminnan parissa!

Olen ollut todella iloinen myös siitä, että olen taas päässyt osallistumaan mm. nuorisolautakuntamme, sekä Lastenliittomme kokouksiin - ensi vuoden alusta toinen henkilö aloittaa Pohjois-Pohjanmaan Lastenliiton puheenjohtajana, mutta itsekin tulen hallituksessamme jatkamaan.

Tämä päivä on mennyt ihan levätessä, on ollut taas jokseenkin kipeä olo. Olen täällä aiemminkin kirjoittanut vatsaongelmistani - joskus saattaa olla kaksikin kuukautta miltei putkeen kipeä, mutta lääkärit eivät löydä mitään vaivaa. Todella raivostuttavaa, kun tykkään olla aktiivinen ihminen, mutta välillä en vain todellakaan pysty tekemään mitään. Lääkäreillä olen vuosien mittaan ravannut lukemattomia kertoja tämän takia, mutta missään ei näy mitään ongelmaa :( Nooh, kyllä se taas kertaalleen tästä!

Haluan tässä samalla myös kiittää teitä, jotka olette lähetelleet minulle todella ihania tekstiviestejä ja sähköposteja tämän viikon torstaina ilmestyneen Seiskan vuoksi. Mitään muuta en siitä jutusta tai siihen liittyen enää sano, mutta on ollut mahtava huomata, kuinka monet tosiaan ymmärtävät asioiden oikean laidan ja ovat aina "tiimissäni". Isot halaukset ja suukot teille :)

Kuullaan ja kirjoitellaan jälleen - yritetään nyt vaan keskittyä positiivisiin ja aurinkoisiin ajatuksiin, kyllä se pimeys alkaa väistymään jo heti joulun jälkeen!

Äidin kanssa kävimme syömässä ja nauttimassa Kauppakeskus Zeppelinin uudessa kreikkalaisessa ravintolassa :) 


Teidän Jasmin 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat