lauantai 10. joulukuuta 2011

Jouluista ihanuutta :)Tämä lauantaikin on sujunut mukavissa merkeissä Cafe Niinistössä, täällä ihmiset voivat poiketa lämmittelemässä jouluostostensa lomassa ja nauttia samalla kupposen kahvia tai tähän vuodenaikaan sopien kuumaa glögiä.

Arkisin olen kahvilalla aina aamusta iltapäivään, lauantaisin muutaman tunnin ja sunnuntai on vapaapäiväni. Kaikki vapaat hetket nyt viime päivinä olen valmistellut kotiamme jouluun. Joululevyt on kaivettu kaappien kätköistä ja joulukoristeet laitettu niin sisälle, kuin ulkosallekin. Sitten voikin vain nauttia rauhallisesta tunnelmasta kynttilän valossa joululauluja kuunnellen - Rakastan joulua ja se on oikeasti ainoa asia, mistä talvessa tykkään. Täydelliseen jouluun kuuluvat lumi, kotona läheisten kanssa oleminen, ajoissa valmisteltu menu, hyvät itse tehdyt jouluruoat ja tarjoiltavat, sekä oikeanlaiset lahjat. Viimeisimmällä, eli lahjoilla tarkoitan ennen kaikkea niitä, jotka saan toisille antaa - on ihana muistaa toista sellaisella lahjalla, jonka oikeasti tiedät häntä ilahduttavan. Tietenkin tykkään myös itse saada jouluna jotain mukavaa ja sellaista, jolle minulla on oikeasti käyttöä.

Huomenna sunnuntaina, eli vapaapäivänäni käyn jälleen vaate-, kenkä- ja tavaravarastoni läpi - kaikki, mitä en tarvitse, päätyy kauniiseen pakettiin ja pelastusarmeijan joulupata -keräykseen. Tuo on monivuotinen perinteeni ja siitä haluan pitää kiinni.Joulusukista löytyy usein kivoja yllätyksiä ;)

Pitäähän sitä itseäänkin koristella, vaikka tällaisella joulun fiilikseen sopivalla hiuspannalla :)

Tällaisena, eli lumisena haluan nähdä pihamme joulunakin!

Kuulumisia luvassa lisää jälleen pian :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat