lauantai 3. joulukuuta 2011

Mukana Niinistön tiimissä!


Huomenna Oulussa vietetään Kauppurienkadulla sijaitsevan Cafe Niinistön avajaisia - saamme myös Saulin huomenna Ouluun ja toivottavasti mahdollisimman monet pääsevät paikan päälle häntä tapaamaan. Itse olen tietenkin mukana Niinistön tiimissä ja seuraavat viikot (miltei seuraavat 2 kuukautta) kuluvatkin aika pitkälti tuolla Oulun Cafe Niinistössä työn touhussa. Huomenna Saulin ja meitä hänen tiimiläisiään voitte tavata klo 12 Rotuaarilla ja klo 13 alkaen kahvilallamme.

Muutaman päivän kuluttua, eli 8.12. Niinistö on jälleen tavattavissa Oulun lähistöllä mm. Oulaisissa ja Raahessa, sekä sitten taas uudestaan heti tammikuun alkupuolella, jolloin vuorossa on hänen gaalailtansa.

Laitan teille tähän alle muutamia tutustumisen arvoisia linkkejä ja mikäli haluatte olla mukana Saulin joukoissa, niin liittykää ihmeessä myös tuonne hänen tukijalistalleen :)

http://www.niinisto.fi/tule-mukaan
http://www.niinisto.fi/
http://www.vaalikone.fi/presidentti2012/ehdokkaat/kokoomus/niinisto-sauli/
http://www.pohjois-pohjanmaankokoomus.fi/?x236882=1905788
http://www.pohjois-pohjanmaankokoomus.fi/?x236882=1905675

Hyvän asian ja hienon ihmisen puolesta on helppo puhua, siksi olen innolla ja ylpeydellä mukana presidenttiehdokas Sauli Niinistön "joukkueessa".

Kuullaan jälleen!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat