maanantai 29. lokakuuta 2012

Parempi mieli ja fiilis :)

Vaali-iltana olin tyytyväinen sentään johonkin - illan tyyliini ;)

Olen aina ollut rehellinen, niin hyvissä kuin huonoissakin asioissa - siitä osoituksena myös tuo viime yön blogipäivitykseni ;) Olin erittäin omituisella tuulella, en vihainen, mutta jotain siihen suuntaan... Tänä aamuna olen kuitenkin jo asialle naureskellut, ja kaikki on tuntunut paremmalta - jos julkisuutta rakastaisin, niin olisin maailman onnellisin huomattuani kaikkien uutisoineen viime yön blogikirjoituksestani :) Muun muassa Iltalehden netissä se on luetuimpana uutisena ja rakastan sitä, miten se uutinen on tehty! Suurimpana lainaus "What ever" blogistani... ;) Ainakin se on erittäin totta, mutta olen tänään sata kertaa paremmalla tuulella, kuin eilisiltana.

En ole ikinä salaillut tunteitani tai ajatuksiani, missään tai mistään asiasta - voin avoimesti myöntää niin onnistumiset, kuin pettymyksetkin. Totean tähän koko vaalihässäkkään enää vain sen, että yhden oven sulkeutuessa toinen aukeaa :)

Tässä alla teille linkit noihin em. uutisiin:

http://www.iltalehti.fi/kuntavaalit/2012102916259999_kr.shtml

http://www.radiocity.fi/uutiset/oulun-seutu/pettynyt_jasmin_mantyla_heitti_hyvastit_vaaleille/32/5917

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/jasmin-mantyla-musertui-oulussa

http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/jasmin-mantyla-viimeiset-vaalini-ikina/610594/

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194774371474/artikkeli/jasmin+mantyla+ei+ymmarra+miksi+ei+vielakaan+paassyt+valtuustoon.html

Ainakin olen taas "erottunut" joukosta ja kirvoittanut uutisia :) Mukavaa uutta viikkoa teille, kirjoittelen kyllä taas pian lisää!

Teidän Jasmin

Osallistujat