torstai 16. huhtikuuta 2009

Aurinkoa, kiekkoilua ja politiikkaa

Tämä viikko on mennyt reippaalla tahdilla auringosta nauttien ja jääkiekkoa jännäten. Jyp sitten tosiaan vei SM-liigan mestaruuden, mutta eihän se Kärppien hopea todella ole mikään häpeä. Noin ainakin kuuluu aina sanoa, eikö vaan..? Tässä vaiheessa voidaan myös rauhoitellen sanoa, että tämähän nyt on vain tällainen välivuosi ja että ensi vuonna sitten uudestaan ;)

Kokoomus sai jonkin aikaa sitten ehdokaslistansa täyteen EU-vaaleja varten ja siellä onkin varsin hyvät 20 ehdokasta. Varsinainen vaalipäivähän on 7.6., joten kohta pääsemme taas vaalityöhön. Mukavaa vaihtelua päästä jälleen tekemään toisille vaalityötä ja puhumaan puolueemme puolesta. Olen ollut kyllä aika yllättynyt siitä, kuinka huonosti suomalaiset tietävät tulevien vaalien ehdokkaita - suuri osa ei eräässäkään kyselyssä osannut nimetä yhtä ainoata. Tällä viikolla sekä SDP että Keskusta ovat saaneet riveihinsä (uskoakseni) varsinaiset ääniharavat ja perussuomalaisten Timo Soini on aiheuttanut ihmetystä. Eduskuntapuolueiden puheenjohtajat ovat tänään allekirjoittaneet rasismin vastaisen vetoomuksen ja Soinihan ei paikalla ollut. http://www.iltalehti.fi/uutiset/200904169425507_uu.shtml
Tämä on tietysti vain minun mielipiteeni, mutta eikö hänen olisi ollut viisasta olla paikalla ottaen huomioon, millaiset henkilöt hänen itsensä lisäksi ovat kuuluneet kyseisen puolueen johtohahmoihin. Mikäli rasismia vastustaa, eikö vetoomus kannattaisi allekirjoittaa? Tällä tavalla ja tällaisella toiminnalla ihmisille voi asiasta jäädä hieman toisenlainen ja vallan negatiivinen käsitys. Hyvä kuitenkin, että useimmat puoluejohtajat näyttävät hyvää esimerkkiä muillekin suomalaisille omalla toiminnallaan.

Mukavaa torstai-iltaa teille, palaamme asiaan jälleen :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat