perjantai 10. huhtikuuta 2009

Pirteätä pääsiäistä kaikille!Tänään on vietetty pitkääperjantaita - maailmallahan päivä tunnetaan nimellä "Good Friday", joka tarkoittaa ennen kaikkea anteeksiantoa. Englanniksi nimi on ainakin hurjasti positiivisempi, kuin tämä meidän vastineemme :) Pitkääperjantaita on aikoinaan vietetty myös kovana paastopäivänä - onneksi ajat ovat muuttuneet.

Huomenna luvassa on lankalauantai, jota itse ajattelin lähteä viettämään ystäväni luokse Oulun lähistöllä sijaitsevalle paikkakunnalle. Tällaisen pidemmän viikonlopun aikana on hyvin aikaa hoitaa myös noita sosiaalisia suhteita :)

Tänään tein valmiiksi jo pashan, kreikkalaisen lammaspiiraan (tehdään lampaan jauhelihasta) ja herkullisen persikkapiirakan. Olen täällä jo aiemminkin varmaan todennut, että rakastan kokkailua ja varsinkin uusien reseptien testailu on mukavaa puuhaa. Viime vuonna tein ensimmäistä kertaa itse tuon pashan ja se oli kyllä mielettömästi parempaa kuin kaupasta ostettu. Toivottavasti onnistui hyvin tänäänkin...

"jukka stupar" oli käynyt kirjoittelemassa vieraskirjaani - kiitokset sinulle viestistä. Julkisuus on kohdallani viime vuosina enemmänkin keskittynyt työ- ja politiikkapuolelle, joten nykyään siihen liittyvät asiat ovat helppoja hoitaa. Olen muutenkin muuttunut niin tylsäksi, ettei minusta mitään kohujuttuja enää saisikaan aikaan ;) Mutta hyvä näin, olen tähän tilanteeseen erittäin tyytyväinen. Tuota kahvitteluakin harrastan lähinnä ihmisten kanssa, jotka tunnen jo pidemmältä ajalta... Kiitos silti kauniista viestistäsi ja hyvää jatkoa sinulle.

Yritän ehtiä muistamaan teitä vielä pyhien aikana - viettäkää hauska ja rauhaisa pääsiäinen yhdessä perheidenne ja rakkaidenne kanssa!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat