maanantai 13. huhtikuuta 2009

Huomenna alkaa taas arki - ihanaa!

Kuten otsikostakin voi jo päätellä, en kestä näitä pyhiä... En varsinkaan silloin, kun niiden vuoksi "oikea" viikko alkaa ihan väärästä päivästä, aargh.

Pääsiäinen on kuitenkin sujunut ihan mukavasti, hyvän ruoan ja seuran parissa. Ohessa näyte Jasmin-tädin taidoista :)"nrouno" oli käynyt kirjoittelemassa vieraskirjaani ja jättänyt minulle hyviä vinkkejä koskien mahdollisia muutoksia sivujeni suhteen. Tuosta spämmäri-asiasta vien ainakin viestiä Petrille, joka vastaa sivuistani. Kiitos kehuista ja noista vinkeistä sinulle!

Viime päivien aikana on tullut myös seurattua jääkiekkoa... Seuraavassa finaalipelissä Jypillä on jo tilaisuus viedä voitto kotiin, joka meitä oululaisia Kärppien kannattajia tietysti ärsyttää aivan suunnattomasti. Kärppien tilanne ei tosin ole ainoa minua surettanut asia viime peleissä. Olisin todella paljon toivonut Vaasan Sportin voittavan Porin Ässät. Juhani Tammisen tyylistä on tämän kevään aikana kirjoitettu paljon ja joitain se tuntuu ärsyttävän, mutta mielestäni SM-liiga kaipaa juuri tuollaista persoonaa ja tyyliä. Itse olen aina tykännyt Tammisesta valmentajana ja kyllähän sitä intohimonsa peliä ja lajia kohtaan saa näyttää. Räväkkä persoona on aina parempi vaihtoehto, kuin niin sanottu lämmin maito. Ässät on huonontunut hurjalla vauhdilla ja Sport olisi ansainnut paikkansa liigassa - samalla sinnekin olisi tullut kunnolla vaihtelua.

Mukavaa pyhäpäivän iltaa teille, palaamme asiaan viikolla :)


Kuva: Fotomylly, Oulu


Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat