maanantai 27. huhtikuuta 2009

Hyvää Kansallista veteraanipäivää!

Tänään vietän myös välipäivää kokouksista, joita on ollut ja tulee olemaankin varsin kiitettävästi.

Viime lauantaina olin tosiaan ensin Pokkisen Kokoomus ry:n kokouksessa ja sen perään kunnallisjärjestömme kevätkokouksessa. Samaisena päivänä yhdistyksemme täydensi hallitustaan ja ylpeänä saan sanoa nyt olevani osa sitä. Tuosta johtuen menimmekin sitten eilen puheenjohtajamme ja sihteerimme kanssa Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen piirikokoukseen Kiiminkiin. Siellä olivat kertomassa terveisiään myös viestintäministeri Linden, kansanedustaja Rajala sekä EU-vaaliehdokkaamme Tuulikki Ukkola. Heidän lisäkseen Kiimingin tilasta ja tulevaisuudesta puhumassa oli Kiimingin kunnanjohtaja Leila Pekkanen.

Minähän olen tottunut kaikkien vaalien alla tekemään puolueemme ehdokkaille vaalityötä ja tukemaan heitä - tämän alkuvuoden olenkin tuskaillut, kenen takana sitä olisi vai auttaisinko koko ryhmää. Viime lauantaisen kokouksemme yhteydessä tapasin Oulussa vierailulla olleen Helsingin suunnalla vaikuttavan EU-ehdokas Nina Suomalaisen. Mikäli teillekin on tärkeätä äänestää mepiksi sellaista ehdokasta, jolla on kokemusta kansainvälisistä tehtävistä ja jolla on oikeanlaista intoa hommaan, painakaa hänen nimensä muistiinne. Kannattaa toki käydä tutustumassa hänen sivuihinsa ja sitä kautta kyseiseen ehdokkaaseen paremmin. http://www.ninasuomalainen.fi/ Suosittelen!

Huomenna menemme lautakuntamme kanssa tutustumaan oululaiseen työpajatoimintaan ja sen jälkeen pukkaakin jälleen kokousta ;)

Nyt ei muuta, kuin miettimään suunnitelmia vapuksi!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat