maanantai 18. huhtikuuta 2011

Olemme vihdoin Suomen ykkönen!


Kiitos teille usealle sadalle ihmiselle, jotka minua eduskuntavaaleissa äänestitte - arvostan joka ainoata ääntä todella paljon!

Sanon kuitenkin suoraan sen, että olen kyllä turhautunut omasta tuloksestani, tiettyjen kokoomuslaisten ystävieni tippumisista sekä koko vaalien tuloksesta yleisesti ottaen. Sympatiani ovat eilisestä illasta lähtien olleet varsinkin Marja Tiuran puolella, jonka tippuminen eduskunnasta oli aivan kamala uutinen. Mahtavaa on toki se, että Kokoomus on Suomen suurin puolue, mutta mekin koimme valitettavia tappioita. Tuntuu myös, että kovaa työtä ja ihmisläheisyyttä ei arvosteta riittävästi - se on huolestuttavaa kaikkien kannalta.

Muutaman päivän lepäämisen jälkeen pitää taas koota ajatukset kohti tulevaisuutta, jatkaa kuntapolitiikassa toimimista ja keskittyä ensi vuoden kunnallisvaaleihin! Tämä työ on pitkäjänteistä ja kun tätä haluaa näin paljon, sen eteen on valmis näkemään vaivaa! Nämä vaalit ovat opettaneet minulle paljon, ja tänä aikana olen saanut aivan ihania uusia tuttavuuksia elämääni - se jos mikä on arvokasta! Kokoomus ja politiikassa toimiminen ovat elämäni tärkeimpiä asioita, joten tästä tämä työ vaan jatkuu! Hyvällä mielellä, positiivisella asenteella ja muut huomioiden!

Huomenna osallistun 1. varajäsenen ominaisuudessa seurakuntaneuvoston kokoukseen ja loppuviikosta siirrän ajatukseni Pohjois-Pohjanmaan Lastenliiton toimintaan - siellähän toimin puheenjohtajana :)

Laitan tähän oheen muutamia kuvia perjantailta 15.4. Kokoomuksen valtakunnalliseen "flash mob -tempaukseen" liittyen - puolueemme kyltteihin pukeutuneena kiersin kaupunkia tuolloin alueemme ainoana ehdokkaana. Kuvien muodossa pääsette katsomaan tunnelmia myös eiliseltä, eli vaalipäivältä 17.4. :) Enjoy!


Ystäväni Marian kanssa lähdössä Kokoomuksen vaalivalvojaisiin :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat