torstai 7. huhtikuuta 2011

On aika äänestää! Pitäkää mielessä (ja raapustakaa äänestyslappuun) numero 140 Oulun vaalipiirissä :)


Enää reilu viikko vaaleihin! Huh - kyllä aika on juossut... Vaalipäivästä 17.4. tulee taatusti mielenkiintoinen ja jännittävä; sekä läpimenevien ehdokkaiden, että kaikkien puolueidenkin kannalta. Sitten sen näkee, onko gallupeihin luottaminen, vai millaisia yllätyksiä onkaan luvassa :)


Maanantaina 4.4. menimme Oskarin kanssa Kahvila Korvaan heti aamusta ja parin tunnin aikana ihmisiä kävi paikalla todella mukavasti. Kahvilalta suuntasimme pääkirjastolle, jossa pidettiin Oulun Nuorisoasiainkeskuksen järjestämä vaalipaneeli - itse olin paikalla panelistin ominaisuudessa. Kyseinen paneeli sujui todella hyvin ja se nousikin uudeksi suosikikseni näiden vaalien alla.

Tiistaina 5.4. suuntasimme päiväksi kiertelemään Oulun keskustaa; kävimme jututtamassa ihmisiä Kokoomuksen vaalikopilla ja moikkaamassa tuttuja kahvilallamme. Aurinko hemmotteli ihmisiä Oulussa koko tiistain, joten kaikki tuntuivat olevan liikkeellä ja hyvällä tuulella! Kyllä tuolla ilmastolla on merkittävä vaikutus kaikkeen - itse tunnen eläväni kunnolla ja jaksavani mitä tahansa, kun on aurinkoista ja lämmintä :) Toivottavasti saamme nauttia tuollaisesta säästä nyt nämä vaaleja edeltävät päivät, kampanjointi sujuisi silloin mitä mahtavimmissa merkeissä.

Eilen, eli keskiviikkona 6.4. Oskari palasi takaisin Helsinkiin ja samaisena päivänä alkoi myös ennakkoäänestys. Itse olen aina käynyt äänestämässä ennakkoon, ja numeroni 140 menen raapustamaan äänestyslappuun huomenna - sitten on ainakin yksi ääni saatu ;)

Tänään lähdimme heti aamusta, klo 8.30 kierrokselle vaaliautollamme. Kiersimme Kestilässä, Pyhännällä, Piippolassa, Pulkkilassa ja Rantsilassa - mukavia ihmisiä tuli tavattua, veteraaneja ja poliiseja myöten. Poliisienkin kanssa puhuimme politiikkaa, emme siis muuten joutuneet heidän "kynsiinsä"...

Huomenna, eli perjantaina 8.4. olen Kahvila Korvassa klo 10 - 14 ja tarjoiluksi vien jälleen kotitekoisia leivonnaisia, nam! Tervetuloa sinne siis huomenna! Kahvilasta siirryn joksikin aikaa vaalikopillemme, joka sijaitsee Kauppurienkadulla ja siitä suuntaan sitten äänestämään.

Muistakaa tekin käyttää äänioikeuttanne! Nyt on tärkeä aika vaikuttaa ja saada vaihtuvuutta eduskuntaan myös meidän uusien ehdokkaiden muodossa. Meillä kokoomuslaisten ehdokkaiden joukossa on laaja kirjo ihmisiä edustettuina ja haluamme tehdä tätä työksemme suurella innolla. Itselleni tärkeintä on edustaa tietysti Pohjois-Suomea, mutta myös muuta kansaa - kuunnella ja viedä teidän mielipiteitänne eteenpäin. En nöyristele, mutta toimin nöyränä - kun sen lisää aitoon mielenkiintoon tätä asiaa kohtaan, yhdistelmä ei ole lainkaan huono. Mikäli en näkisi tulevaisuuttani politiikassa, en olisi Kokoomuksessa ollut mukana liki 11 vuotta, enkä olisi mukana eduskuntavaaleissa. Nämä vaalit ovat todella iso asia, ja ehdokkuuteni on mahtavin arvostuksen osoitus, jonka olen koskaan saanut. Siitä olen puolueemme ihmisille kiitollinen aina ja milläpä sen voisin paremmin osoittaa, kuin tekemällä työtä meidän kaikkien eteen.

Palaan uusimpien kuulumisieni kanssa tänne vielä tämän viikon aikana - nauttikaa keväästä ja muistakaa numero 140, kun menette äänestämään Oulun vaalipiirin alueella! Kiitos :)


Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat